• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Svet.rs

10.05.2019

13:36

CUCINA KUMA TVRDI: PODMETNULA JE MOJU BEBU KAO ŠABANOVU, ona ima dijagnozu!

Estrada

CUCINA KUMA TVRDI: PODMETNULA JE MOJU BEBU KAO ŠABANOVU, ona ima dijagnozu!

Podeli vest

Mirjana Jovanović iz Beograda, kod koje je u kući do pre desetak dana živela Ivona Negovanović Cuca, konačno je shvatila s kim ima posla. Iako su se njih dve okumile i bile nerazdvojne, Mirjana sada prekida svaku komunikaciju s Cucom zbog njenih laži i zloupotreba

- Danima pratim medije i ne verujem šta čujem i vidim. Sve što Cuca priča nema veze sa vezom. Cuca i Šaban nikada nisu živeli zajedno, viđali su se s vremena na vreme. Šaban je bio privržen svojoj porodici - tvrdi Mirjana koja je Cuci pružala utočište kada iz inostranstva dođe u Beograd pošto ne bi imala gde da živi. 

(VIDEO) ŠABAN I CUCA SE SNIMILI SAMO NEKOLIKO DANA PRE NJEGOVE SMRTI! Slušaju muziku, piju i smeju se! VIDEO PROCURIO U JAVNOST!

- Nikakva Cucina deca ne postoje. Dete koje je pre nekoliko godina obelodanila u medijima navodeći da je Šabanovo i njeno u stvarije  dete njene drugarice Jelene. Beba koju je prezentovala nakon Šabanove smrti jeste moje dete. Veoma sam razočarana u nju, tužiću je! Ne mogu da poverujem na šta je sve spremna zarad malo medijske pažnje. Dala je slike mog deteta i tvrdila da je to njeno dete - šokirana je Mirjana koja ima i dokaz da je Cuca sve isplanirala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja i moja kuma bezobraznica sto je pojela bebu ???❤?

Објава коју дели Ivona Negovanovic Cuca ????? (@cuca_official) дана 2. Авг 2018. у 8:33 PDT

- Ona me je zvala 10. aprila  da dođem do Knez Mihailove i da joj dam svog Didija da je paparaco slika nekoliko puta. Ja sam to naravno odbila. Onda je ona sve to na pokvaren način uradila. Cuca ne žali za Šabanom i ne nosi crninu. Izlazi, veseli se, peva i pije. Pa izlazile smo i zajedno. Niti žali, niti je išla na groblje. Prava istina je da je meni i mojoj sestri bliznakinji Cuca kuma i ako je neko upućen u njen život to smo mi. Iskoristila je moje dete, naše kumstvo i prijateljstvo zarad nekoliko naslovnih strana. Ljuta sam i ogorčena tužiću je - kaže Mirjana i nastavlja: 

 

ŠABANOVA UDOVICA NASLEDILA PEVAČEVU OGROMNU PENZIJU! Evo koliko para će DOBIJATI MESEČNO!

- To je devojka koja je bila sa mnom 24 časa dok sam bila trudna, porađao me njen prijatelj doktor. Bila je sve vreme sa mnom na porođaju i nakon toga, sve dok nije iskoristila moje dete i provukla ga kroz medije, a potom se spakovala i nestala, blokirala sve ljude na društvenim mrežama i nema je. Do juče smo živele zajedno, jele isti hleb i delile iste tuge i sreće. Nemam reči! Cuca je čuvala moju bebu kada sam na poslu i posle svega zapitala sam se da li je možda umislila da je to dete njeno jer ga toliko želi. Ne bi me čudilo ni da poželi da mi ga ukrade. Posle svega ubeđena sam da ima dijagnozu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija