• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet

11.05.2019

08:06

JE*ALA VAS LUNA, KOGA BOLI KU*AC! Sloba Radanović odlepio kada su ga novinari pitali za Đoganijevu!

Estrada

JE*ALA VAS LUNA, KOGA BOLI KU*AC! Sloba Radanović odlepio kada su ga novinari pitali za Đoganijevu!

Podeli vest

Tokom promocije nove pesme njegove nove pesme, novinare zanimalo je kako komentariše to što njegova bivša devojka i dalje nije naučila da kontroliše emocije, pa tako i dalje doživljava nervne slomove

Slobodan je na ovo reagovo veoma burno i počeo da psuje pripadnike sedmsile koji su samo radili svoj posao.

- Jebo te, brate, zar opet moramo o Luni? Jeste li došli na promociju spota? Je l' moramo opet da pričamo o "Zadruzi"? Šta te boli kurac za Lunu? Jebala te Luna! Ne, majke mi, ne mogu više! Koga boli kurac za Lunu? Za to što vrišti po "Zadruzi" i izgovara brojeve? Ne zanima me Luna. Neću da pričam o Luni i Kiji. Sad kad promovišem spot pitate me o Luni Đogani. Koga boli kurac više? Neću više da pričam ni o Luni, ni o Kiji, ni o kome. Neću da pričam o drugim ljudima!" - rekao je pevač i bivši učesnik "Zadruge".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
max

pre 4 godine

KOGA BOLI KU.AC ZA SVE VAS U KOMPLETU ,SVI STE ISATA GO...

Tesa

pre 4 godine

E pa ne moze tako majstore, a kad si stekao onda bilo dobro, e od sad pa nadalje to ce te patiti.

Maki

pre 4 godine

Tako je, bre, Slobodane! Pojebana i odjebana, kao što i zaslužuje sisačica palčeva! Pričaj o muzici, to te ispunjava i o putovanjima, to te Kija čašćavala... A može i o mami Draginji, kao dobar sinčić.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija