• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

14.05.2019

23:00

PEVAČICA I KEBIN MALI ODUSTALI OD VEŠTAČKE OPLODNJE! Seve usvaja dete!

Estrada

PEVAČICA I KEBIN MALI ODUSTALI OD VEŠTAČKE OPLODNJE! Seve usvaja dete!

Podeli vest

Severina i Igor Kojić doneli odluku da odgajaju jedno dete iz "Dječjeg doma" za nezbrinute mališane u Zagrebu

Severina i njen suprug Igor Kojić planiraju da usvoje dete, saznaje Informer! Pevačica već godinama pokušava da ostane u drugom stanju sa sinom Dragana Kojića Kebe, pa se krajem 2016. godine podvrgla vantelesnoj oplodnji. Međutim, ubrzo nakon toga je imala spontani pobačaj i od tada nikako ne uspeva da zatrudni.

Dečak ili devojčica

Bračni par se posle toga nije obeshrabrio i istrajni su u svojoj nameri da imaju zajedničko dete.

- Severina žarko želi potomstvo sa Igorom, ali nažalost nikako ne uspeva da ostane trudna. Posle više bezuspešnih pokušaja vantelesne oplodnje odlučili su da preuzmu stvar u svoje ruke i usvoje naslednika - priča naš izvor.

Naslednika će usvojiti u Hrvatskoj, a već su počeli da se raspituju u domovima za nezbrinutu decu.

Optužila bivšeg za pobačaj

Severina je optužila svog bivšeg partnera, srpskog "kralja bakra", Milana Popovića, s kojim ima sina Aleksandra, da je kriv za spontani pobačaj koji je doživela krajem 2016. godine.

- Milan je kasnio s vraćanjem deteta 13 dana. Ja sam tada išla na vantelesnu oplodnju sa suprugom Igorom i nisam smela da se izlažem stresu. Poslala sam mamu po Aleksandra, ali Milan nije hteo da joj ga preda. To je učinio tek kad je reagovala policija. Tada sam izgubila dete - ispričala je tada Severina.

 

- Tamo je proces usvajanja veoma komplikovan, ali njih dvoje su odlučni u svojoj nameri. Ovih dana posetiće "Dječji dom", mesto za nezbrinutu decu u Zagrebu, pa će videti da li će tamo podneti zahtev za usvajanje - otkriva naš sagovornik i dodaje:

- Još uvek se nisu odlučili da li će usvojiti dečaka ili devojčicu, ali to im nije ni važno. S obzirom na to da Severina već ima sina Aleksandra iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem, moguće je da će se odlučiti za devojčicu, kako bi sinu podarila sestru.

Pomoć u Americi

Pop zvezda je u maju prošle godine sa Igorom otputovala u Ameriku, gde je potražila pomoć od stručnjaka kako bi ostala trudna. Supružnici su u Los Anđelesu posetili jednu od najpoznatijih svetskih klinika za veštačku oplodnju. U svemu tome im je pomagala Igorova sestra Nataša Kojić, koja u tom gradu živi i radi već dugi niz godina. Nažalost, ni tamo pevačici niko nije mogao da pomogne da ostane u drugom stanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija