• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

25.05.2019

23:45

ČLANICE ŽIRIJA "ZVEZDA GRANDA" ŽESTOKO SE POSVAĐALE! Marija urlala na Karleušu: Odje*bi, ja sam najbolja!

Estrada

ČLANICE ŽIRIJA "ZVEZDA GRANDA" ŽESTOKO SE POSVAĐALE! Marija urlala na Karleušu: Odje*bi, ja sam najbolja!

Podeli vest

Marija Šerifović je opsovala Jelenu Karleušu u "Zvezdama Granda"! Na snimanju popularnog takmičenja došlo je do žestokog sukoba članica žirija kad je Karleuša počela da ubeđuje Šerifovićevu kako takmičari ne moraju da izvode numere u originalu

Na to je evrovizijska pobednica zapevala "Molitvu" u narodnjačkom fazonu kako bi Jeleni dokazala da greši, a zatim joj je odbrusila.

- Daj, bre, ne seri! Odje*i! Slušaj mene i nikog drugog jer sam ja u pop muzici tata, mama, baba i deda - urlala je ona na Karleušu.

JK je nastavila da je ubeđuje kako greši, pa je Šerifovićeva zatražila pomoć od direktora Saše Popovića.

- Ugasi je! Dosta je bilo! - rekla je Marija Saši.

Nije samo Jelena bila na meti nervozne Marije. Ova je u besu stolicom gađala Viki Miljković! Skandal je izbio nakon što su dva kandidata, čije su mentorke JK i Marija, dobili jednak broj glasova, pa je Popović zahtevao da žiri ponovi glasanje. Viki nije mogla da se odluči kome će dati prednost, pa je nasumice pritisnula taster koji joj se prvi našao pod rukom. Marija je tad pobesnela, pa je svoju stolicu bacila prema koleginici, ali srećom nije uspela da je pogodi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kajin

pre 4 godine

Divljaci ,bez kulture I iti malo normal nog ponasanja

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija