• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

06.06.2019

23:16

VELIKI POVRATAK LEGENDARNOG PEVAČA! Džej postaje glumac, snima film o devedesetim!

Estrada

VELIKI POVRATAK LEGENDARNOG PEVAČA! Džej postaje glumac, snima film o devedesetim!

Podeli vest

Džej Ramadanovski pojaviće se u specijalnoj ulozi u novom ostvarenju Miroslava Momčilovića. Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa pevaču spremaju baladu nalik na "Nedelju"

Džej Ramadanovski postaje glumac! Kako saznaje Informer, on će se pojaviti u specijalnoj ulozi u filmu koji se bavi devedesetim godinama režisera i scenariste Miroslava Momčilovića. Autor filmova "Čekaj me, ja sigurno neću doći", "Kad porastem biću Kengur" i "Smrdljiva bajka" želeo je da sarađuje upravo sa ovim folkerom, koji se pre nekoliko meseci potpuno povukao iz javnosti.

Jedva čeka

Drago mi je što su mene izabrali. Jedva čekam da krene snimanje
Džej Ramadanovski

Poznat teren

- Radnja filma dešava se u Beogradu tokom devedesetih godina prošlog veka, a Džej je jedan od glavnih predstavnika tog vremena. Miroslav ga je na pregovore zvao još u januaru i pevač se oduševio. Odmah je prihvatio saradnju i jedva čeka da krenu sa snimanjem. Ovo će za njega biti veliki povratak na scenu - priča izvor blizak folkeru.

Za potrebe ovog filma najbolji srpski hitmejkeri Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa uradiće pesmu za Ramadanovskog.

Foto: Informer DN

- Njih dvoje su takođe pročitali scenario i oduševili se. Profesionalno su pristupili poslu kako bi napravili numeru koja će biti hit, prepoznatljiva i u Džejovom fazonu, ali i da prati radnju filma. Spremaju mu baladu koja će biti po uzoru na čuvenu pesmu "Nedelja". Za sada je plan da on otpeva numeru na početku i na kraju filma, a imaće i nekoliko replika. Džej je do sada imao iskustva na velikom platnu u filmu "Hajde da se volimo" Lepe Brene, tako da mu je to poznat teren - priča naš sagovornik i dodaje da će folker stati rame uz rame sa našim proslavljenim glumcima:

Foto: Informer DN

- U tom filmu bi trebalo da glume Gordan Kičić, Tika Arsić, Aleksandar Berček i mnogi drugi. Ali sve se još drži u strogoj tajnosti.

Jaka ekipa

U tom filmu bi trebalo da glume Gordan Kičić, Tika Arsić, Aleksandar Berček i mnogi drugi
Izvor Informera

Snimanje u julu

Pevač nam je potvrdio da postaje glumac, ali nije smeo da otkriva detalje.

- Istina je, pozvan sam da učestvujem u filmu i da pevam. Drago mi je što je Miroslav baš mene odabrao i što je želeo da pesmu rade Marina i Futa. Ništa više od toga ne znam jer čekam da krene snimanje u julu - rekao je Džej za Informer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BORKO

pre 4 godine

UGOJIO SE KO PRASE ZA BOŽIĆ. MORAO BI MALO DA PORADI NA DIJETI. UBIĆE SE AKO OVAKO NASTAVI

mirjana

pre 4 godine

Gancijima ne treba muzicka akademija.Rodjeni su glumci sibicari lopovi trgovci i takve ih je obdarila majka priroda za lukavo prezivljavanje.Zakon danasnji je na njihovoj strani i ovaj film ce dati podstrekt mnogim romima iz nase a posebno tudjih zemalja da se na jednom mestu u Srbiji sastave i sprovedu njihova lukava dela.Novi sad treba da primi oko 300.000 roma iz evrope.Zivela multinacionalna Srbija na celu sa "SIBICAREM,ALKOHOLICAREM,I PEVACEM SUMNJIVOG KVALITETA. DZejom Ramadanovskim.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija