• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. Š.

07.06.2019

23:45

POPULARNA PEVAČICA PRVI PUT PRIČA O POROĐAJU! Prija: Plakala sam kada  sam uzela sina u naručje

Estrada

POPULARNA PEVAČICA PRVI PUT PRIČA O POROĐAJU! Prija: Plakala sam kada sam uzela sina u naručje

Podeli vest

Aleksandra Prijović kaže da ni sa čim ne može da poredi trenutak kada je prvi put ugledala naslednika Aleksandra

Aleksandra Prijović kaže da je plakala kao kiša kada je prvi put videla svog sina Aleksandra! Lepa pevačica i snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića porodila se 6. marta u Beogradu, a trenutak kada je uzela u ruke svog naslednika pamtiće dok je živa. 

Emocije

Upoznavanje

Filip me je odveo na ručak kod Brene i Bobe da me zvanično predstavi kao svoju izabranicu, bilo mi je baš neprijatno
Aleksandra Živojinović

Prija je specijalno za prvu emisiju "Tačka na i" Informerove televizije TVIN evocirala uspomene na najsrećniji dan u svom životu. 

- Na porođaju sam bila pod totalnom anestezijom i kada se sve završilo, prvih pola sata nisam videla ništa. Sve mi je bilo mutno. Taj period čekanja mi je bio najduži i non-stop sam pitala gde mi je beba. Kad su mi doneli sina i stavili ga na rame, samo sam počela da plačem. Emocije su mi proradile. Ljubila sam ga i grlila sve vreme. Molila sam Boga da mi se što pre razbistri vid kako bih mogla lepo da ga vidim, što sam i uspela tek posle nekih pola sata - ispričala je Aleksandra, koja se prisetila i momenta kada je njen suprug Filip prvi put uzeo sina u naručje:

Ventilator nosim svuda sa sobom

Prijovićka tvrdi da nema specijalne zahteve kada su njeni nastupi u pitanju. Jedino što traži da joj se obezbedi je voda, a sve ostalo nosi sa sobom, čak i ventilator: 
- Moj bend i ja imamo naš ventilator koji nosimo da nas rashladi na bini. Ne mogu da izdržim kad mi je pretoplo, počne da mi se vrti u glavu. Jedino što tražimo je da nam obezbede dovoljno vode.

- Nije mogao da dođe sebi. Nekoliko dana ga je samo gledao i nije mogao da veruje da nam se ovo dešava. Mislim da nas je oboje dete promenilo. Prijatelji mi govore da detetu treba pevati, pa to sada često činim. Uvek se smeje kad čuje "I sad me za tebe pitaju" od Al Dina, što je Filipova omiljena pesma. 

Naša sagovornica nam je otkrila još neke detalje iz svog života - trenutak kada je upoznala svekra i svekrvu. 

- Filip mi je rekao da treba da odemo na ručak kod njegovih, a ja sam imala tremu, pa sam mu odgovorila da sačeka da prođe još neko vreme. On se nasmejao i dodao da ću kad-tad morati da dođem kod Brene i Bobe. Bilo mi je malo čudno i neprijatno jer sam ih znala preko "Granda", a i pevala sam im na proslavama. Ali, njih dvoje su me sjajno primili. Oni su sada moja porodica. 

Šestog

marta se porodila Aleksandra Prijović

Može crnče iz Afrike 

Supruga Filipa Živojinovića kaže da se slatko smeje tračevima, a posebno ju je zabavio onaj da usvaja crnče iz Tanzanije.

Pokazala kako presvlači bebu

Foto: informer.rs

Aleksandru je ekipa emisije "Tačka na I" stavila na slatke muke, pa je dobila izazov da pred kamerama pokaže kako presvlači bebu. Naravno, koristili smo lutku za ovu demonstraciju.
- Naučila sam sve oko bebe. Presvlačim je nekoliko puta u toku dana, tako da smo se Filip i ja uhodali maksimalno - objasnila je pevačica.

- Pošto sam uvek pričala da bih želela da imam puno dece, volela bih da usvojim i jedno iz Afrike. To je baš lepo i humano. Može crnče sa kovrdžavom kosom, to bi bilo baš slatko - našalila se Prija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija