• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

10.06.2019

13:03

PROGOVORILA O PARAMA! Marina Tucaković je zbog Čole uzela 2.000 evra, a iza svega se krije neverovatna priča o njenom sinu!

Estrada

PROGOVORILA O PARAMA! Marina Tucaković je zbog Čole uzela 2.000 evra, a iza svega se krije neverovatna priča o njenom sinu!

Podeli vest

Čuveni tekstopisac otkrila je da joj sin Milan Radulović pomaže u pisanju tekstova, kao i da je velike svote novca uspela da zaradi zahvaljujući njemu...

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, Milan Laća Radulović, po svoj prilici profesionalna je slika i prilika svoje majke i oca. Sem što uspešno barata rimama i rečima u pisanju tekstova, Laća je i poput oca talentovan za produciranje i aranžiranje pesama.

Milan je napisao tekstove za neke od veoma popularnih pesama u poslednje vreme, između ostalog i tekst za numeru “Rane” koju izvodi Anastasija Ražnatović.

PORODILA SE KALINA KOVAČEVIĆ! Glumica dobila još jednu ćerku!

Marina otkriva da je jako ponosna na svog sina, kao i da su se podelili kada je u pitanju pisanje pesama za porodicu Ražnatović.

- Pesma “Rane” koju je napisao moj Laća je stvarno pokidala. Mi smo se sada lepo podelili - Ceca je moja muza, dok je Anastasija Laćina - objašnjava Marina.

Foto: Miomir Milić

Sin čuvenog dvojca Marine i Fute vrlo je aktivan u pisanju tekstova za mnoge poznate izvođače, međutim, retko se pojavljuje u medijima.

Čak i sada kada je visoko etabliran u estradnim krugovima, Milan ne voli da se hvali svojim uspesima. Koliko je skroman potvrdila je i sama Marina, koja je priznala da joj je sin pomagao pri pisanju nekoliko pesama na kojima je zaradila pozamašne sume.

'DUŠKO I JA NISMO ZAJEDNO VEĆ GODINAMA!' Karleuša konačno otkrila ISTINU O RAZVODU SA TOŠIĆEM!

- Dešavalo se da mi dobaci poneku reč koja nedostaje u stihu. Tako je bilo sa pesmom “Autogram” od Cece. Najgore je što neće da se potpiše na pesmu ako je ubacio samo jednu-dve reči i ja ga onda uvek teram - kaže Marina i dodaje da je bila jedna situacija kada se pokajao zbog toga:

- Kad smo radili za Čolu pesmu “Sto puta”, pisali smo je zajedno. Čak je i Čola rekao Laći: ‘Ajde da se potpišeš’, međutim, on mu je odgovorio: ‘Ne, ne taman posla.’ U međuvremenu ja tad dobijem dve hiljade evra od Sokoja za tu pesmu i on iz šale počne da psuje sebe što se nije potpisao. Onda sam ga smirila i rekla da ću mu ja dati te pare, kao što i jesam.

Foto: Promo

Marina ne krije da je jako ponosna na svog sina i da polaže velike nade u njega da će je nadmašiti jednog dana u poslu.

- On ima ideje koje su futurističke, zato je on dete budućnosti - istakla je ponosna mama.

Čuveni tekstopisac će u novembru ove godine napuniti 66. godinu, ali kako sama tvrdi, nije neki ljubitelj rođendana.

 

 

- Mrzim rođendane, iz dna duše. Ne volim ono kad ti svi čestitaju i kad se stvara sva galama oko toga. Tuđe mogu da slavim, ali svoj ne volim. Ne zato što se stari, nego prosto ih ne volim - navodi Marina Tucaković.

Anastasija je beskrajno nadarena

Anastasija Ražnatović polako gradi uspešnu karijeru poput njene majke, a Marina, koja je od početka karijere uz Cecu, objašnjava, iz svog ugla, da li ima sličnosti između njih dve.

(VIDEO) OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA "IGRE PRESTOLA"! Sansa Stark otkrila ko je kriv za Starbaks u Vinterfeleu!

- Anastasija me ne podseća na Cecu ni u kakvom pogledu, zaista. Jedino što je beskrajno nadarena kao pevačica, tako da jedino u tome. Inače, mislim da je drugačija od Cece i da će tek biti drugačija - kaže Marina i dodaje koju bi Cecinu pesmu dala Anastasiji:

- Dala bih joj numeru “Trideset devet sa dva” jer mi zvuči futuristički, tako da mi je u njenom fazonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 4 godine

Pustite zenu na miru! Voli da popije da ispusi koju cigaretu kao i sav narod u Srbiji.,sto 80% radi.Ali jedno je sigurno.Ona je jedino upsela posle Radmile Todorovic..Rada se razbolela ai otisla kao njen suprug milan babic.Ostala je praznina posle Rade i tu su Marina i Futa iskoristili.Da !Finansiski su bogati ali eto neka valjda "KARMA:"""' izgubise sina,Ovaj i nesto nije cemu (Normalno je da ga mama hvali) Ali eto i mama se razbolela.Pustite je na miru.Neka boluje kako zna i ume svoju bolest.KARMA? Valjda.Para ima da produzi svoj zivot koji voli.Ali ljudi vi estradni porocni i neporocni!Zar nije uzimala i ucenjivala na stotine hiljada eura za tzv.hitove.Dali je mozda izbacila neku novu zvezdu i dala joj besplatan hit?Nije i nece.Vezala se za raznjatovice i samo za neke koji joj pune kasu.Pa dobro.Imace vise za lecenje.Ne moze sve parama kupiti. Zelim joj brzo i uspesno ozdravljenje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija