• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2019

20:17

GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O PRIČAMA DA SE RAZVODI: Tačno je, uradila sam to!

Estrada

GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O PRIČAMA DA SE RAZVODI: Tačno je, uradila sam to!

Podeli vest

Nakon glasina da se razvodi od Uroša Domanovića (27), pevačica Goga Sekulić (42) oglasila se na ovu temu i stavila tačku na šuškanja da ona i otac njenog deteta nisu u dobrim odnosima

Podsetimo, priče su krenule kada je Uroš na dan proslave krštenja njihovog sina u jednom beogradskom restoranu otputovao za Cirih, nakon čega ga je Goga odmah otpratila sa Instagrama, a on joj uzvratio istom merom.

Ipak, kako kaže Goga, razvod nije na pomolu i sa njenim brakom je sve u redu.

- Vi što brinete, za sada nema razvoda - da ja znam. Ali, šta je bilo zanimljivo? Komentari: "Pa, Gogo, svaka ti čast, ako si se razvela preko Instagrama, nisi morala da plaćaš advokata... Razvod preko društvenih mreža" - našalila se Goga u emisiji "Novo jutro" kod voditelja Predraga Sarape.

Foto: Informer

- Za sada je sve u redu. Samo sam ga otpratila na internetu i ispratila za Cirih. (smeh) Evo, ujutru ja i beba idemo za Cirih, ostajemo nekih 4-5 dana i vraćamo se u Beograd, mene čekaju nastupi i snimanja emisije... Sad će neko reći da trčim da spasavam brak - nastavila je pevačica koja se porodila u decembru 2018. godine.

- U principu, ja ne demantujem da sam Uroša otpratila na društvenim mrežama. Samo sam rekla da je u braku sve u redu - dodala je.

- Zbog roditelja i familije je malo teško. To su brakovi od 40-50 godina. Niko se nije razvodio u familiji. Rekla sam roditeljima da jednostavno ne obraćaju pažnju - dodala je Goga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica opajdara

pre 4 godine

A koja je sad pa ova?Ove pevaljke iskaču kao bubašvabe iz rupe

Lana

pre 4 godine

kakva rugoba od zene. jel to muskarac, sta je to?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija