• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

20.06.2019

23:36

FOLK PEVAČ ŠTO PRE ŽELI PRINOVU U PORODICI! KEBA: Severina, rodi mi unuče!

Estrada

FOLK PEVAČ ŠTO PRE ŽELI PRINOVU U PORODICI! KEBA: Severina, rodi mi unuče!

Podeli vest

Dragan Kojić Keba priznaje da jedva čeka da postane deda, ali izgleda da se njegovom sinu Igoru i snajki Severini uopšte ne žuri

Dragan Kojić Keba poručuje snajki Severini i sinu Igoru da mu što pre podare unuče! Folker ne krije da bi voleo da napokon postane deda, ali izgleda da se ni njegovom sinu, a ni ćerki Nataši ne žuri.

- Normalno da jedva čekam da dobijem unuče. Deca su naše najveće bogatstvo. Džaba sve ako ti je kuća prazna - kaže pevač. Na pitanje da li je istina ono što priča Saša Popović, kako se Keba plaši da postane deda, folker kao iz topa odgovara:

Foto: Informer DN

Lažni deda

Severinin sin mene najviše voli. Kažem ja njemu: "Ja sam tvoj lažni deda"!
Dragan Kojić Keba

- Ma Popović je jedan ložač. Mi smo komšije i često se šalimo, ali to nije tačno. Nemam čega da se bojim, rekoh vam da jedva čekam!

Kojić priznaje da se baš vezao za Severininog sina Aleksandra, koga je pop zvezda dobila sa biznismenom Milanom Popovićem.

- Siguran sam da će Bog Severini i Igoru dati podariti zajedničko dete. Svi mi Kojići njenog sina Aleksandra prihvatamo kao svog. On mene najviše voli. Ja mu kažem: "Ja sam tvoj lažni deda"! Sviđa mu se to "lažni deda", iako me voli kao pravog. To ne može da se opiše rečima, ta ljubav se vidi u pogledima - objašnjava pevač.

Letovaću u studiju

Keba kaže da će ovo leto provesti radno u svom studiju, gde snima nove pesme. Pevač je rešio da do jeseni objaviti CD, koji njegova publika željno iščekuje:
- Ove godine ću letovati u studiju. Želim da sve završim do septembra, kada ću izbaciti album. Posle toga planiram da odem kod ćerke u Ameriku, samo još uvek ne znam kada.

Keba se osvrnuo i na priče da je Severina previše mršava, te da je to razlog zbog čega ne uspeva da ostane u drugom stanju.

Foto: Informer DN

- Kakva crna anoreksija, to nije tačno. Severina savršeno izgleda u svakom smislu. Baš je lepo kada je žena mršavija. Ona je idealna takva kakva je.

3,5

godina su Seve i Igor u braku

Poznati pevač ističe da i on posvećuje dosta pažnje nezi tela i lica, ali to ne čini po salonima lepote, već kod kuće.

- Ne idem ja po tim tretmanima lica, niti koristim botoks. Sve radim u kućnoj varijanti, imam ja neke svoje kozmetičke cake. Ljudi moraju da shvate da sve što imamo u frižideru može da pomogne našoj koži. Eto tako, ja, na primer, na lice stavljam žumance, jer mi je koža suva. A kome je masna, on bi trebalo da stavlja belance. Bore ne peglam, neka ih, važno je da nemam bore na duši, a za ove na licu manje bitno - delio je savete Keba, koji je priznao da nigde ne ide bez svog ogledalca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
neprirodna

pre 4 godine

decko nadjui nesto bolje...ova ce upropastiti celu familiju

patkovic

pre 4 godine

sjeverina je mogla isto već biti baka , pa i prabaka

bgd

pre 4 godine

Severina ima 47 godina a Igor treba da nadje mladu zenu za radjanje. Deluju kao nekompatibilan par.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija