• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

26.06.2019

19:50

SAŠA POPOVIĆ OTKRIVA TAJNE NAJBLIŽIH SARADNICA: JK nema para da kupi 'Grand', Marija će i trudna biti u žiriju!

Estrada

SAŠA POPOVIĆ OTKRIVA TAJNE NAJBLIŽIH SARADNICA: JK nema para da kupi 'Grand', Marija će i trudna biti u žiriju!

Podeli vest

Jelena mi je pretila da će me smeniti sa mesta direktora čim preuzme "Grand", ali to se nikad neće desiti. Šerifovićeva će i u narednoj sezoni sigurno ostati mentor u našem takmičenju

Saša Popović je otkrio najveće tajne najbližih saradnica iz "Zvezda Granda" Jelene Karleuše i Marije Šerifović. On je posle uspešno završene 13. sezone popularnog takmičenja napokon odgovorio Karleuši, koja mu je zapretila da će kupiti "Grand" i smeniti ga s mesta direktora!

- Nema ona tih para! To se nikad neće desiti. Uostalom, "Grand" je prodat englesko-američkoj kompaniji, tako da nema šanse da ga kupi. Imponuje mi kada je neko zainteresovan za našu firmu, znači da nešto vredi.

Marija Šerifović je najavila da će napustiti žiri kad zatrudni. Hoćete li je pustiti da ode?

- Ostaće sigurno u žiriju! Kada bi došla i rekla mi: "Sale, zatrudnela sam", naravno da bih je pustio, ali ona i trudna može da sedi u žiriju bez ikakvog problema. Ne sekiram se ja za nju.

Gledaoci su stekli utisak da vas neki članovi žirija nerviraju.

- Volim kada me nerviraju! To znači da je dobra emisija i da se dešava neka akcija, a to donosi dobru gledanost.

Sa Brenom se nisam posvađao 40 godina

Da li ste se nekad posvađali sa prvom saradnicom Lepom Brenom?

- Brena i ja radimo zajedno od 6. aprila 1980. Sledeće godine obeležićemo četiri decenije druženja i saradnje. Nikad se nismo posvađali, nikad nisu pale ružne reči. Nas dvoje smo i kumovi, prijatelji i poslovni saradnici i zaista mi je zadovoljstvo i čast što sve ove godine delim sa njom i privatne i poslovne trenutke.

Čija vas je svađa najviše iznenadila?

- Na burne svađe Viki i Jelene već sam navikao. Moram da priznam da me je najviše iznenadila Marija, koja se u jednoj emisiji toliko iznervirala zbog glasova ostalih članova žirija da je u jednom trenutku ustala i bacila stolicu. Rekao sam joj posle emisije da mi ne pravi haos u studiju, a ona će meni: "Kada poludim i kad mi dođe žuta minuta, moram da se izduvam!"

Koje muzičke zvezde biste doveli u žiri "Zvezda Granda"?

- Sledeće sezone imaćemo 15 velikih imena, koja će biti u prilici da budu mentori. Oni će, za razliku od glavnog žirija, moći da vide kandidate na sceni. Voleo bih da među tim mentorima budu Severina Kojić, Aleksandra Prijović, Jelena Rozga... Verujte mi da će neka od njih sigurno doći u "Grand"!

Hoćete li nam napokon otkriti pravi razlog zbog kojeg je Aca Lukas napustio takmičenje?

- Nije mi ništa obrazložio. Samo mi je rekao da ne bi voleo da bude u žiriju i mi smo mu našli zamenu. Mislim da je Đorđe David opravdao poverenje i publike i ostalih članova žirija, tako da će on ostati tu i sledeće sezone.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
otpisani senzacionista u q

pre 4 godine

ne postoji nista vise sto moze da nas odusevi.Smesni ste i bizarni.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija