• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

04.07.2019

14:00

(VIDEO) STEFAN ŽIVOJINOVIĆ: Mama Brena jedva čeka da se oženim! Da i ona konačno postane baba!

Estrada

(VIDEO) STEFAN ŽIVOJINOVIĆ: Mama Brena jedva čeka da se oženim! Da i ona konačno postane baba!

Podeli vest

Stefan Živojinović kaže da njegova majka Lepa Brena jedva čeka da on dobije dete kako bi ona napokon postala baba! Porodica Živojinović se šestog marta proširila za jednog člana, kada je Bobin sin iz prvog braka Filip dobio naslednika Aleksandra sa pevačicom Aleksandrom Prijović

Stefan ističe da bi i on voleo da uskoro stane na "ludi kamen" i svojim roditeljima podari prvo zajedničko unuče.

"Brena i Boba bi se oduševili kada bih stao ispred njih i rekao im da se ženim. Dobro bi mi došao neki sin ili ćerka, a njima unuče, pa bi i Brena konačno postala baba", priča Živojinović, koji naglašava da je za njega brak veoma ozbiljna stvar:

"Roditelji mi nikad nisu ništa govorili u vezi sa mojim devojkama zato što ja pažljivo biram. Ne mogu da se zaljubim na prvi pogled i odmah oženim. Treba mi godinu, dve, tri da dobro upoznam tu osobu da vidim da li me zaista voli, pa tek onda mogu da razmišljam o venčanju".

Hoću duet sa Milicom

Milica Pavlović je nedavno izjavila da bi Lepoj Breni bila bolja snajka od Aleksandre Prijović, a Stefan to kroz smeh komentariše:
- Bila bi to onda prava španska serija u porodici! Šalu na stranu, Milica i ja smo samo prijatelji. Često odemo na piće i razgovaramo, dosta toga može da se nauči od nje. Nadam se da će doći i do neke poslovne saradnje između nas, bilo bi lepo da snimimo neki duet.

Kod izabranice mu je najvažnije da je slična njemu, a uz to mora da bude i samostalna.

"Kod devojke mi je najbitnije da nam se poklope energije, razmišljanja i stavovi. Bitno je i da ne bude opterećena mnome, već da ima svoj posao i neke ambicije. Šta će mi devojka koja će da gleda u mene kao u tele?", pita se pevač.

Dopadaju mu se mnoge devojke sa estrade ali, kako kaže, voleo bi da se skrasi pored neke koja je iz neke potpuno druge priče:

"Sve one lepo izgledaju na sceni. Gledam da bežim od pevačica kada je reč o zaljubljivanju. Želim neku sa kojom ću imati lep i normalan život".

Pevač se nedavno osamostalio i preselio u svoj stan i veoma mu prija samački život.

"Super mi je što sam se osamostalio. Uživam u svom miru kao samac. Nije mi problem kuvanje jer dok sam živeo u Americi, naučio sam da spremam hranu. Trenutno sam najviše koncentrisan na posao i do toga mi je najviše stalo", ispričao nam je Stefan.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DrToxic

pre 4 godine

Pa ne mora da ceka...svasta !!...Docekala je ...Ne moras da imas unuce da bi bila baba..Isto kao ni ostatak vrsnjaka koji su Bliski breni po godinama.....ukljucujuci i mene naravno..

Fahreta

pre 4 godine

Fahretini sinovi facama pravi muslimani kao i ona uostalom

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija