• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š. - I. G.

06.07.2019

23:15

UBIJAJU SE OD PARA! Evo koliko zarade naši folkeri za dva sata pevanja u Hrvatskoj!

Estrada

UBIJAJU SE OD PARA! Evo koliko zarade naši folkeri za dva sata pevanja u Hrvatskoj!

Podeli vest

Naši pevači na tezgama u Hrvatskoj zarađuju za veče basnoslovne honorare! Pojedinim srpskim pop i folk zvezdama gazde klubova u Makarskoj za dva sata pevanja isplaćuju čak 12.000 evra

Najtraženiji Srbi ovog leta u "lijepoj njihovoj" su Jelena Karleuša, Aca Lukas i Željko Joksimović, a za njima slede i Mile Kitić, Aco Pejović, Dragana Mirković, Aleksandra Prijović i Saša Matić.


- Pevači dobijaju lepe honorare u Hrvatskoj, od pet, šest pa sve do 12.000 evra za veče. Obično pevaju dva bloka po sat vremena sa jednom dužom pauzom. Lukas i Karleuša u klubovima u Makarskoj uzimaju po 12.000, Dragana Mirković i Željko Joksimović po 10.000, Prijovićka 5.000 - priča za Informer poznati srpski estradni menadžer koji je želeo da ostane anoniman.

PRIVEDEN RAJKO DUJMIĆ ZBOG NAPADA NA SUPRUGU! Tvrdi da se ničega ne seća jer je bio pijan!

Letnja svirka


Već 12 godina svakog leta pevam u Makarskoj. To je jedna od najboljih letnjih svirki
Saša Matić

 


 

 

 

 

 

U poznatom klubu "Petar Pan" u Makarskoj ovog leta Srbi nastupaju bukvalno svakog vikenda, a naš sagovornik smatra da je to zato što Hrvati luduju za našom muzikom:
- Uglavnom Hrvati dolaze da slušaju naše folkere, a ima i dosta ljudi iz Austrije i Nemačke. Moram da napomenem i da su od ove godine dosta traženi i bosanski izvođači, pre svih Buba i Jala i Maja Berović.

Foto: pink.rs

I sami pevači kažu da vole da nastupaju u Hrvatskoj jer znaju da će tamo dobro napuniti džepove. Saša Matić priznaje da su mu tezge u Makarskoj posebno drage.
- Već 12 godina svakog leta pevam u Makarskoj. To mi je jedna od najboljih letnjih svirki. Imam mnogo prijatelja širom primorja, a posebno me raduje što su klubovi puni i uvek je dobra zabava - objašnjava Matić za naš list.

FOLKER POSLE ROĐENJA SINA RATUJE S BIVŠOM ŽENOM! Darko: Ana mi se sveti preko Lorene

Rado viđena


Meni su zaista otvorena vrata u svim zemljama bivše Jugoslavije. Svuda sam rado dočekana
Dragana Mirković

Sa njim je saglasna i Dragana Mirković, koja početkom avgusta ima zakazan nastup u jednom klubu na Hrvatskom primorju.
- Ja sam pre svih naših pevača počela da pevam u Hrvatskoj i meni su zaista otvorena vrata u svim zemljama bivše Jugoslavije. Svuda sam rado dočekana i uvek se lepo družim sa svojom publikom - rekla je pevačica.
 

Pejović: Kome je do ratovanja, neka ratuje kod kuće
Pozitivno iskustvo sa hrvatskim klubovima ima i folker Aco Pejović.
- Godinama nastupam u Hrvatskoj, a tamo i letujem. Nikad probleme tamo nisam imao, a nema ni razloga za to. Taj kome je do sukoba i ratovanja, neka ratuje u svojoj kući. Ljubav sve pobeđuje - poručuje pevač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 4 godine

Folkeri_! A ja mislio da su Hrvati ipak nešto kulturniji od Srba.

Nele

pre 4 godine

I na kraju svi vi pohlepni ćete morati da umrete kao i sirotinja!Šteta što ne možete da živite milion godina i da nas davite,da se bahatite!Hvala Bogu da smrt postoji,e to se ne može parama podmititi!

Glupko

pre 4 godine

Nisu oni popularni kod Hrvata, vec ih angazuje " secerko", Sasa, Brena i siptarsko- crnogorska mafija koja je kupila tamo nekretnine pa protura druge nemoralne poslove, sve oteto od Srbije.

king

pre 4 godine

cuj Matica uvijek su klubovi puni kad on pjeva,a covijek ne vidi ni prst pred nosom wow koji komentar

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija