• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

11.07.2019

22:10

MAMA JE KRILA OD MENE DA JE PROGANJA MANIJAK! Anastasija Ražnatović priča o drami folk dive

Estrada

MAMA JE KRILA OD MENE DA JE PROGANJA MANIJAK! Anastasija Ražnatović priča o drami folk dive

Podeli vest

Sve sam saznala tek kada je taj čovek priveden. Majka mi ništa nije pričala da ne bih brinula, kaže mlada pop zvezda o incidentu koji se dogodio kad je izvesni O. L. upao u njihovu kuću na Kipru

Anastasija Ražnatović kaže da joj je majka prećutala da je progoni manijak! Ceca je nedavno proživela dramu kada je u njenu kuću na Kipru upao izvesni O. L. i tamo proveo nekoliko dana, a policiji se tokom privođenja pravdao da mu je pevačica žena (?!).
Tek kada je manijak deportovan u Srbiju, Ražnatovićeva je otkrila ćerki šta se desilo.
- Sve sam saznala tek kada je taj čovek priveden. Mama mi ranije nije pričala o tome da ne bih brinula - kaže Anastasija.

Želim te, Ceki

Mlada pop zvezda otkriva da i ona dobija uznemirujuće poruke na društvenim mrežama.
- Ima mnogo ludaka. Kada ste javna ličnost, mnogo je bolesnih ljudi koji su opsednuti vama. Niko mi nikada nije prišao na ulici i uradio nešto loše, ali mi na društvenim mrežama šalju svakakve poruke. Na njih ne obraćam pažnju - kaže Tasa.

Foto: printscreen

Cecu i dalje uznemirava pomenuti muškarac. Često joj piše na Instagramu, izjavljuje joj ljubav i najavljuje svadbu sa njom! O. L. na svom nalogu objavljuje fotografije folk dive uz poruke: "Želim te, Ceki, tako te ludo želim", "Svadba, Svetlana, ljubavi", "Muž, suprug, doživotni saputnik Svetlanin"...

Ceca priznaje da se oseća ugroženo. Kako i ne bi, kada je manijak nastavio da je proganja i nakon što je deportovan u Srbiju! On je nedavno otišao u crkveni dom Hrama Svetog Save i tražio pevačicu jer je čuo da Ceca tamo ide na pričest. Nakon toga je otišao u frizerski salon folkerkinog prijatelja i zahtevao da ga odvedu kod nje kući!

Foto: printscreen

Opasan

- Istina je da me proganja bolestan čovek, očekujem od nadležnih organa da bude lišen slobode jer je čovek opasan. Proganja kako mene, tako i ljude iz mog okruženja - rekla je nedavno folk zvezda.
Uprkos incidentu na Kipru, Ceca je pre nekoliko dana ponovo otišla tamo. Ona za Informer kaže da je zatražila pomoć policije jer i dalje strahuje za svoj život.
- Iskreno, ne osećam se sigurno. Ali šta je - tu je, biću obazriva - poručila je Ceca.

MANIJAK SA KIPRA PROGANJA CECU I PO BEOGRADU! Pevačica u agoniji, tražila pomoć policije

Tasa: Mami je krivo što sam se odselila


Ceca Ražnatović je podržala ćerku da se odseli iz porodičnog doma na Dedinju, iako joj nije bilo lako da se odvoji od mezimice.
- Mami je krivo što sam se odselila, i to je normalno jer smo celog života bile zajedno. S druge strane je ponosna na mene jer sam se osamostalila - kaže Anastasija i otkriva zašto sa majkom nije otišla na Kipar:
- Neka se malo odmori od dece i svega!

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sudija

pre 4 godine

Pfffff, hrrrr........prrrrrr...kakva vest bre čoveče !!!

max

pre 4 godine

GOSPOĐU NANOGIČARKU ,MA JELI MOGUĆE CCCCC,VALJDA ZA NEKE PARE OD FUDBALA....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija