• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

16.07.2019

13:07

MARIJA ŠERIFOVIĆ napravila haos ispred zgrade u kojoj živi!

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ napravila haos ispred zgrade u kojoj živi!

Podeli vest

Marija Šerifović (34) ljubazna je komšinica, naročito prema deci kojoj se uvek ljupko javi i popriča sa njima

Međutim, jedna komšinica odlučila je da otkrije ne tako lep događaj, kada je Marija napravila haos, za vreme nedavnih poplava koje su zadesile prestonicu.

- Usred poplava, njeno parking mesto, koje se nalazi sprat ispod nivoa, bilo je pod vodom. Ona je toliko dramila, urlala i drala se na momke iz obezbeđenja, odnosno na portire, na ulasku u blok - rekla je žena.

- Kao da su oni krivi što je kiša pala. Drala se da je ništa ne zanima i da joj stvore drugo parking mesto jer mora da žuri - ispričala je komšinica Tijana.

Inače, Marija je u pomenutom stanu privremeno, pošto se njen stan kod beogradske Arene renovira.

- Kažu da je ona u tom stanu podstanar, pošto se njen stan kod Arene renovira. Navodno, renoviranje je potrajalo, a ona nije htela bilo gde, pa je stan iznajmila kod nas - rekla je Marijina komšinica.

No, i ona je dodala da je Šerifovićeva nekad previše oštra.

- Nekada čak izgleda kao šerif koji bi uvodio red u komšiluku - objasnila je žena za Alo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija