• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

24.07.2019

17:35

(FOTO) MA ŠIROKO! Posle luksuznih stanova, Dara Bubamara KUPUJE JAHTU od 300 HILJADA EVRA!

Estrada

(FOTO) MA ŠIROKO! Posle luksuznih stanova, Dara Bubamara KUPUJE JAHTU od 300 HILJADA EVRA!

Podeli vest

Naša popularna pevačica Dara Bubamara poznata je kao neko ko sav svoj prihod ulaže u nekretnine, pa ne čudi što je nedavno pazarila još jedan stan u prestonici

Međutim, pevačica je sada odlučila da iskešira još novca i to za luksuznu jahtu. Dara je navodno u pregovorima da od jednog ruskog tajkuna kupi jahtu koja košta oko 300.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана 20. Јул 2019. у 12:02 PDT

 

 

Dara obožava jahte i mašta da ima svoju. Rešila je ove godine da pored stanova koje je kupila, sebe počasti i jahtom. Ona nije preko noći te pare zaradila, nego je i te kako štedela da može da uloži u nešto. Povezala se preko prijatelja sa jednim ruskim tajkunom koji ima u svom vlasništvu nekoliko jahti na prodaju. Njoj se dopala jedna koja košta 300.000 evra i jeste joj to u jednom momentu bilo mnogo, jer su i dodatni troškovi za jahte preterano skupi, ali kada je sela da pregovara, čovek joj je rekao da postoji varijanta plaćanja na rate, tako da je prelomila i odlučila da se otvori. Dara za deset dana ide da se konačno dogovori i tada će zvanično odlučiti da li je kupuje, mada mi se čini da je već donela odluku. Posebno se raduje njen sin koji jedva čeka da ga mama provoza na moru - kaže izvor blizak pevačici.

 

Bubamara, pak, nije htela da se izjašnjava na ovu temu, pa je na pitanje o jahti odgovorila kratko, u svom stilu: "I Dara ima dušu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan011

pre 4 godine

Treba proveriti koliko je prihoda prijavila. Ispod 1000000 eur ako ima prijavu onda je ogromna utaja poreza. Ne kupuje je tako lagano jahta od 300000 eur. Meni se od mog minimalca redovno uzima porez a njoj od toliko para verovatno nista.

Bojan

pre 4 godine

Stanovi u Beogradu, jahta,... Imamo li mi u Srbiji poresku službu? Čime se oni bave ako ne ovakvim slučajevima? Pozdrav!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija