• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

31.07.2019

12:26

SEVE OTKAČILA MUŽA? Posle samo četiri meseca IGOR KOJIĆ više ne radi sa njom

Estrada

SEVE OTKAČILA MUŽA? Posle samo četiri meseca IGOR KOJIĆ više ne radi sa njom

Podeli vest

Već mesecima se karijera Severine Kojić polako raspada, a uz njeno ime se sve češće vezuju poslovni skandali i propale svirke. Prvo je prekinula saradnju sa dugogodišnjim menadžerom i prijateljem Tomicom Milosavljevićem, a onda su saradnici polako počeli da je napuštaju. Krajem marta ove godine je čak zaposlila i svog supruga Igora Kojića, ali je i ta tikva sada pukla

Naime, ako je suditi prema informacijama na zvaničnom fejsbuk nalogu Severine Kojić, njen suprug Igor Kojić više nije njen menadžer.

Na njenom fejsbuku, naime, piše da je njen generalni menadžer Alek Ključe, a buking agent Antonela Belamarić.

Od Igora Kojića na fejsbuku nema ni traga ni glasa.

Podsećamo, Igor Kojić je, kako se pričalo po gradskim kuloarima, trebalo da vodi Severininu karijeru.

Nova informacija o kojoj se pričalo je, zapravo je i da će celokupnu Severininu karijeru, uključujući menadžersku i PR poziciju voditi Igor, ali izgleda da ona nije bila zadovoljna njegovim radom, te je unajmila sasvim nove ljude.

(HIT VIDEO) SEVERINA U SEKSI HALJINI PEVA U DUETU S KEBOM! Pogledajte kako Kojići vežbaju za koncert!

Podsećamo, hrvatski “Jutarnji list” je pisao da su pevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe.

 

 

Osim menadžera napustio ju je i basista, kao i još dvoje bliskih saradnika.

Severina, inače, već duže vreme niže neuspehe. Nakon što je nekoliko godina unazad nastupala u najvećoj diskoteci na crnogoroskom primorju, “Top Hill” u Budvi, Severina Kojić ove godine prvi put nije pevala u klubu i neće pevati.

Iako je tokom gostovanja u jednoj emisiji najavila svoj nastup u diskoteci “Top Hill” ovog leta, Severina ipak neće pevati pred publikom u Crnoj Gori, budući da joj je pomenuti klub otkazao nastup, pisao je “Alo”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pazi kaktusssss?#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jul 16, 2019 at 12:49am PDT

 

Kako se navodi, pevačica očigledno više nije na vrhuncu slave budući da prethodne dve sezone diskoteka nije bila puna kao ranije i zarade praktično nije ni bilo, te su vlasnici od početka bili u dilemi da li da je angažuju. Severina je, na sve to, i podigla cenu svog nastupa i tražila cifru od čak 20.000 evra.

Uz to, album koji je objavila ove godine nije prošao kako je očekivala.

Severina je razočarala i fanove ove godine kada je otkazala koncert u Donjoj Stubici za dan žena.

- Iako volim da vas slušam, moram priznati da sam uz razočaranje pomalo i ljuta. Kupili smo karte za koncert u Stubici koji je odložen zbog “tehničkih” razloga i pomeren za ovaj, pa se nestrpljivo veselimo ovom koncertu sa odlaganjem od mesec i po i opet se ni ovaj neće održati. Nije baš profesionalno - glasio je jedan od komentara na ovu Severininu objav


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 4 godine

OVO JE BILA JEDNA NEPRIRODNA VEZA ,MOZDA SE SAD NAKON OVOGA OTOPLE ODNOSI SRBIJE I HRVATSKE JER HRVATI SIGURNO NISU MOGLI DA SVARE OVO NAROCITO NAKON RIALITI VEZE NEMESA I MARIJANE.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija