• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

03.08.2019

22:20

(TVIN PAPARACO) SORAJI PUKLA VERIDBA SA RUSOM! Starleta u Crnoj Gori pati posle raskida!

Estrada

(TVIN PAPARACO) SORAJI PUKLA VERIDBA SA RUSOM! Starleta u Crnoj Gori pati posle raskida!

Podeli vest

Soraju Vučelić ostavio je ruski biznismen Vladimir jer je ubeđen da ga je varala sa Filipom Plejnom. Rus je unajmio detektiva, koji je u Kanu zatekao starletu na večeri sa slavnim dizajnerom

Soraju Vučelić je ostavio bogati verenik iz Rusije! Najpoznatija srpska starleta na svetu pati u Crnoj Gori posle raskida sa izvesnim Vladimirom, koji je raskinuo veridbu nakon što je saznao da se ona tajno sastala sa bivšim dečkom, slavnim dizajnerom Filipom Plejnom!

- Vladimir je u poslednjih mesec dana bio sumnjičav jer je Soraja često putovala bez njega. Zato je unajmio detektiva, koji je pratio Soraju i kad je ona nedavno otputovala u Kan. Tamo ju je zatekao na večeri sa bivšim dečkom Filipom Plejnom, što je ona sakrila od verenika! Detektiv je uslikao Saru sa Filipom u jednom luksuznom restoranu i odmah Vladimiru poslao fotke - započinje priču izvor blizak nekadašnjem paru.

Foto: Informer DN

Ima nade

Kako saznajemo, dva dana nakon raskida, kad su se strasti malo smirile, Rus je pozvao Soraju i rekao joj da bi trebalo da razgovaraju jer "mora mnogo toga da mu objasni."

- Soraja je presrećna, sigurna je da će ga ubediti da je pogrešio. Ona već pakuje kofere i uskoro će otići u Moskvu kod Vladimira kako bi pokušala da spase vezu - priča naš izvor.

Samo prijatelji

Naš sagovornik ističe da je Rus poludeo i odlučio da raskine veridbu.

Foto: Informer DN

- Vladimir je izgoreo od ljubomore kad je video slike. Odmah ju je pozvao i osuo paljbu po njoj. Nije joj dozvolio da kaže nešto u svoju odbranu, vikao je da je kraj i prekinuo je vezu. Soraja je bila van sebe, jer nije uspela da objasni vereniku da je bila na prijateljskoj večeri sa Plejnom i da se među njima ništa nije desilo - priča naš izvor.

Pošto joj se Vladimir nije javljao na telefon, niti joj je odgovarao na poruke, ona se pokupila i otišla u Crnu Goru, gde ju je naš paparaco zatekao ucveljenu na bazenu.

Ne sme u Srbiju

Soraji Vučelić je i dalje zabranjen ulazak u Srbiju. Starleta je posle ljubavnog kraha poželela da dođe u Beograd kako bi se videla sa prijateljima, ali to joj nije dozvoljeno. Soraji je, naime, od juna 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju jer je stavljena na listu "bezbednosno interesantnih osoba".

Foto: Informer DN

Najlepši na svetu

Podsetimo, Soraja je prošlog leta prvi put viđena sa slavnim kreatorom u Milanu, o čemu su izveštavali i italijanski mediji. Njihova romansa nije potrajala, jer je Vučelićeva pre sedam meseci upoznala bogatog biznismena iz Rusije. Posle samo tri meseca veze on je zaprosio Soraju prstenom vrednim 150.000 evra, o čemu je Informer prvi pisao.

Foto: Informer DN

- Ne bih komentarisala privatni život. Nadam se da nikada nećete saznati o kom dečku se radi. Istina je da sam zaljubljena u mladića koji je najlepši na svetu. Osim lepote, poseduje brojne kvalitete na koje sam definitivno pala. Ne pamtim kada sam bila srećnija - rekla je tada Soraja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 4 godine

usta kao majmunovo dupe , pa ja ovo nebi j....o kada bi mi platila

Lol

pre 4 godine

Al ova sebi diže cenu. Verenik ne postoji, a sa kreatorima se džabe slika, oni su ionako gejevi, a za karijeru modela ona nema izgled a i matora je.

cdr011

pre 4 godine

eee taman mislila da ce da postane princeza ono ostade eskort dama

Vanja

pre 4 godine

Zna li on mucenik koliko je ona ruzna i da je ovo sve plastika i silne operacije :D ... Jednom dandara uvek dandara.Ko normalan ovo moze da ozeni ???? Price za malu decu...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija