• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/svet

04.08.2019

14:11

ĐOLE ĐOGANI ŽESTOKO UDARIO PO KIJI KOCKAR: Bezobrazna je! Karijera joj je krenula nizbrdo, Luna joj  preuzela popularnost!

Estrada

ĐOLE ĐOGANI ŽESTOKO UDARIO PO KIJI KOCKAR: Bezobrazna je! Karijera joj je krenula nizbrdo, Luna joj preuzela popularnost!

Podeli vest

Denser Đole Đogani poznat je kao muškarac sa domaće javne scene koji nema dlake na jeziku

I ovog puta je bez zadrške iskomentarisao pevačicu Kiju Kockar, bivšu suprugu pevača Slobe Radanovića čija ljubavnica je bila Đoletova bratanica Luna Đogani.

- Kija je bezobrazna! Krenula je nizbrdo, ima krizu, jer nije više toliko popularna. Luna joj je preuzela popularnost i čak i oni koji je nisu voleli sada je gotive, jer su videli iskrenost koja kod Kije folirantkinje ne postoji. Što se nije vratila svom mužu na kraju? Patila je i kukala, ušla zbog muža Slobe, a onda Filip i taj čuveni toalet... Rasturila je Slobinu i Luninu vezu, a nije htela da ga vrati, već je samo htela karijeru. Što ne bude iskrena, pa kaže da je uspela zahvaljujući Luni Đogani. Luna ima x faktor za estradu i ja joj želim sve najbolje - rekao je Đole za "Svet".

 

Sa druge strane, Đole je dao punu podršku bratanicu za bavljenje estradnim poslom.

- Ja Luni želim svu sreću. Imala je dve paklene godine zbog rijalitija, a koliko sam primetio, u "Zadruzi" se nije pokazala ništa bolje, ni lošije od drugih devojaka. Šta će biti dalje sa njenom karijerom, ne znam, ali želi joj sve najbolje. Ako je Kija pokušala, ta neka Teodora snimila album, pa zašto ne bi uradila i Luna? Ona treba da gura dalje sama, a ne da se u to mešaju Gagi i Anabela. Ja bih voleo da Luna bude veća zvezda od svih nas - iskren je Đole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile mijic

pre 4 godine

Ta Teodora ima glasčinu o kakvom Luna može samo da sanja. Luna karijeru gradi preko ljubavnih afera , obična otvaračica usta i žena koja širi noge radi kadra.

Koki

pre 4 godine

Bože što je tek ovaj Đogani glup.Đole prost si kao i bratanica.

Marija

pre 4 godine

Kija rasturila bezu svoga muza i njegove ljubavnice!!! Bravo ti ga brale djogaj, unististe sve sto je vredno.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija