• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

06.08.2019

23:35

(FOTO) BRENA: Opustim se tek kad popijem, a moj Boba je uvek dobro raspoložen!

Estrada

(FOTO) BRENA: Opustim se tek kad popijem, a moj Boba je uvek dobro raspoložen!

Podeli vest

Boba i ja uživamo na jahti, najlepše nam je kad smo sami. Sa njim nikad nije dosadno, veliki je šaljivdžija, a meni treba jedna-dve čaše vina da budem raspoložena, kaže Lepa Brena

Lepa Brena priznaje da bez alkohola ne može da se opusti. Folk zvezda trenutno krstari Jadranom na svojoj jahti sa mužem Bobom Živojinovićem. I dok je bivši teniser uvek dobro raspoložen, Brena kaže da joj je za to potrebna dobra kapljica.

- Boba i ja baš uživamo na jahti! Volimo da se relaksiramo sa prijateljima, ali najlepše nam je kad smo sami. Svakog dana pravimo planove gde da se otisnemo. Sa Bobom mi nikad nije dosadno! On je veliki šaljivdžija. Meni treba jedna-dve čaše vina da se opustim i budem raspoložena. A Bobi to ne treba, on je uvek takav - otkrila nam je Brena.

Foto: Informer DN

Naša ekipa pratila je pevačicu i bivšeg tenisera 24 sata na Jadranu. Oni su se za vikend pravo iz Hrvatske usidrili u Budvi, gde je folkerka imala koncert u nedelju uveče. Uverili smo se da gazdarica "Granda" dan započinje jogom na jahti. Pevačica je zatim sa Bobom otplovila na pučinu i pijuckala vino, a posle podne su se vratili u Stari grad, gde je Brena čitala knjigu, a zatim se družila sa prijateljicama.
- Čim ustanem, popijem čašu mlake vode na prazan stomak. Zatim doručkujem ovsene pahuljice i čija semenke sa svežim malinama. Ujutru volim da radim jogu, svuda sa sobom nosim gumenu prostirku. Posle toga sledi sunčanje, čitanje knjiga, druženje... - ispričala nam je ona.

Foto: Informer DN

Folk diva je naglasila da je posle 28 godina braka naučila šta treba da prećuti mužu.
- Život me je naučio da izbrojim do deset, spustim loptu i mirno porazgovaram s njim. Čovek treba da pazi kakve ružne reči izgovara partneru kako ne bi kazao nešto zbog čega će se posle kajati. Zbog toga se Boba i ja trudimo da negujemo lep odnos i da se poštujemo - istakla je Brena.

Naša ekipa je ispratila i njen koncert u Budvi. Pevačica je u "Top hilu" nastupila u kratkoj haljini, pa joj je u jednom trenutku provirio donji veš!

ŽENA KOJA IZGLEDA KAO KURVA, TO I JESTE! Snežana Dakić objavom o prostitutkama napravila PRAVU POMETNJU!

Foto: Informer DN

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija