• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

11.08.2019

17:01

KATARINA GRUJIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačici iznenada pozlilo, SVI NASTUPI OTKAZANI!

Estrada

KATARINA GRUJIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačici iznenada pozlilo, SVI NASTUPI OTKAZANI!

Podeli vest

Katarina Grujić nedavno je na svom Instagram profilu objavila da se oseća loše. Ono što je usledilo zabrinulo je mnoge, a pevačica je objavila da je celog avgusta neće biti na sceni

Sada je dodatno zabrinula svoje pratioce i javnosti, podelivši na Instagramu stori u kojem je napisala da otkazuje nastup u Sarajevu zbog zdravstvenih problema i hospitalizacije.

"Dragi moji, zbog zdravstvenog problema i hospitalizacije, nažalost, moje gostovanje u Skenderiji u Sarajevu se otkazuje. Ostali nastupi u avgustu biće isto pomereni. Uskoro se ponovo družimo da pravimo najluđe žurke", saopštila je Grujićeva na društvenoj mreži. 

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica je saopštila da će svi nastupi u avgustu biti pomereni dok se ne oporavi od tegoba koje je muče.

Fanovi su već zabrinuti, a poruke podrške stižu sa svih strana. 

Spekuliše se da je Katarini opao imunitet, pa da joj se zbog toga vratio problem sa bubrezima koji je imala ranije. Zbog toga je prinuđena da napravi pauzu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija