• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

13.08.2019

19:45

(FOTO) MUSLIMANKA ILI PRAVOSLAVKA? Maja Berović OTKRILA koje joj je pravo ime i KOJE JE VEROISPOVESTI!

Estrada

(FOTO) MUSLIMANKA ILI PRAVOSLAVKA? Maja Berović OTKRILA koje joj je pravo ime i KOJE JE VEROISPOVESTI!

Podeli vest

Pevačicu Maju Berović godinama optužuju da laže kada govori o svom pravom imenu, te da se zapravo zove Maida, kao i da ne želi da prizna da potiče iz muslimanke porodice iz ličnih razloga

Berovićeva je demantovala te navode na društvenim mrežama, kada se obratila svima navodeći da nema razloga da laže o tome, te da je njeno pravo ime Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Aug 13, 2019 at 2:15am PDT

 

Posle dosta nagađanja, pojasnila i koje je veroispovesti.

Kako kaže, sada je vernica, ali pravoslavne veroispovesti, te je otkrila da se venčala na prelepom grčkom ostrvu Rodos zbog pravoslavne crkve na njemu, koja im je omogućavala da ostvare ono što su zamislili.
 

- Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno eto nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem - govorila je pevačica.

 

 

- Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali eto želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi - navodi sve popularnija pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gresni pop Milorad

pre 4 godine

Moram priznati da je intrigantna njena izjava da je "sada vernica" sto samo moze da ukazuje da to ranije nije bila. Medjutim, cak iako pre toga nije bila, mislim pravoslavne veroispovesti, ne vidim kakve to veze ima jer se vratila svojim korenima. To samo potvrdjuje cinjenicu da su Bosnjaci tj. Muslimani samo poturceni Srbi !!!!

gagom

pre 4 godine

Maja Berović je Srpkinja pravoslavne veroispovesti. Otac joj je iz Ilijaša,s. Malešići,etnički čista srpska sredina! Isto tako i njena majka je Srpkinja.

Aranđel

pre 4 godine

Hej, majka Borka staro srpsko ime, a po ocu Berović staro srpsko prezime i poznata familija u Ilijašu. Malo se raspitajte pa pišite.

Estrada

pre 4 godine

I zar je to uopšte još važno! Zaboga, ona je lepa žena!

Ja

pre 4 godine

Muslimanka. To je ocigledno . Ne mogu verovati da se neko pita.

Aranđel

pre 4 godine

Ako joj je majka Olga /srpsko ime/ a prezime Berović po ocu čisto Srpsko, poznata familija u Ilijašu, onda je vrijene da prestanete sa tim glupstima. Trebali ste naći nekog iz Ilijaša pa se raspitati, a ne pisati gluposti.

Maja

pre 4 godine

I Zuhra Seka prezime prvog muža Aleksic laže da je srpkinja samo priča o veri jer živi od srba. Albanka.

Abu Malik

pre 4 godine

Hvala bogu da nije muslimanka. Bio mi stid, da bi ova bila sunarodnjakinja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija