• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2019

18:56

(FOTO) HAOS NA INSTAGRAMU ZBOG RATA JK I LUKASA! Karleuša: ACO, LAJKUJE TE LOŠE OPERISANO ARKANOVO MLADUNČE! Lukas: Niko nije bio sa više KRIMINALACA OD TEBE! A ONDA JE SPOMENUO VRANJEŠA!!

Estrada

(FOTO) HAOS NA INSTAGRAMU ZBOG RATA JK I LUKASA! Karleuša: ACO, LAJKUJE TE LOŠE OPERISANO ARKANOVO MLADUNČE! Lukas: Niko nije bio sa više KRIMINALACA OD TEBE! A ONDA JE SPOMENUO VRANJEŠA!!

Podeli vest

Instagram rasprava između Karleuše i Lukasa se nastavlja. Nakon Lukasovog odgovora, usledio je još brutalniji napad "male od skandala". Ni folk pevač joj nije ostao dužan. I tako u krug

Jelena Karleuša iz čista mira napala je Dragoslava Ilića koji je iz Madrida došao da u svojoj domovini sa porodicom i prijateljima proslavi rođendan. Sa druge strane, Aca Lukas je bio pozvan jer je veliki prijatelj sa slavljenikom.

Nakon prozivki za "banana državu" i Lukasovog odgovora, JK se obrušila na folk pevača, napadajući i njegovo okruženje i pratioce na instagramu.

 

(FOTO) DRŽI SE TI BANANA DRŽAVE, JER SAMO OVDE MOGU DA TRPE TVOJE BUDALAŠTINE! Lukas javno ZAPUŠIO USTA Karleuši!   

Karleuša je prvo naglasila da je ona oduvek bila Lukasov pravi prijatelj, naglašavajući da mu "narkodileri i kurve" nisu prijatelji. Zatražila je čak i izvinjenje folk pevača i primetila da je na prethodnu objavu dobio zanimljiv lajk od "loše operisanog Arkanovog mladunčeta", misleći na Cecinu ćerku Anastasiju Ražnatović.

Foto: printscreen instagram

Lukasa je ovo posebno zabolelo, pa je njenu objavu označio kao smešnu i odgovorio još žustrije.

Foto: printscreen instagram

Foto: printscreen instagram

I Lukasovi i Karleušini fanovi su iznenađeni javnom raspravom dvoje dojučerašnjih prijatelja. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sve vidi sebe ne

pre 4 godine

jelena je materino prase sa zmijslim jezikom. Mogla je i sama da ima mafijaske mladunce ali avaj nije joj se dalo.sad joj smetaju sva deca koja nisu fudbalerčići sa rogovima.

Ljuba

pre 4 godine

Najlepsa vest bi bila kad bi prestali da pisete o toj kurvi bez truncice karaktera. Umislja da je najbolja u svemu a ne shvata da je dobra samo za onu stvar. Umukni jednom zauvek prljava ljubomorna kurvestijo

Dragan

pre 4 godine

Kako ova otvaračica usta, jer nema pojma o pevanju, ima petlju da nešto priča o Ceci i njenoj ćerki?! Pa ona je isto imala dečka mafijaša, koji je upucan i da bude još gore otac joj je bio pandur!!!

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija