• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S. A.M.

15.08.2019

23:34

SKANDALOZNO DOJUČERAŠNJI PRIJATELJI SE ŽESTOKO ISPLJUVALI! Narko-rat JK i Lukasa

Estrada

SKANDALOZNO DOJUČERAŠNJI PRIJATELJI SE ŽESTOKO ISPLJUVALI! Narko-rat JK i Lukasa

Podeli vest

Jelena Karleuša i Aca Lukas posvađali se zbog proslave rođendana biznismena Dragoslava Ilića, na koji je bilo pozvano pola estrade, ali ne i JK. Dileri i kurve će ti doći glave, poručila pevačica kolegi, a on joj uzvratio: Bolje ćuti, bila si sa krimosima!

Jelena Karleuša i Aca Lukas započeli su žestok rat, u kome se međusobno optužuju da se drogiraju i da su bliski sa kriminalcima i narko-dilerima! Dojučerašnji prijatelji posvađali su se zbog proslave rođendana biznismena Dragoslava Ilića, koji je na žurku u jednom beogradskom restoranu pozvao pola estrade, ali ne i JK!


Na žurci biznismena koji se u Venecueli, gde prodaje naftu, predstavlja kao Gagi Srbin, osim Lukasa, veselili su se i Ceca, Anastasija i Veljko Ražnatović, koji je bio u društvu verenice Bogdane Rodić, Džej Ramadanovski, Žika Jakšić, Marina Visković, Aleksandra Mladenović, Ljuba Perućica...

Karleuša se nije našla među njima, pa je pobesnela i oglasila se na Instagramu:

"Samo u banana državi Srbiji možete čitati hvalospeve o narko-dilerima i kriminalcima, kao i romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama. Sve dok se najgori šljam u srpskim medijima promoviše u biznismene, elitu i gospodu, obrazovani mladi ljudi će bežati odavde."

Ispala si smešna

Usledio je munjevit odgovor Ace Lukasa, koji se, kao i Ceca, latio mikrofona na ovoj proslavi.

Banana

Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine
Aca Lukas

"Ne znam zašto se neke 'persone' bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji "banana"! Jeco, gost sam na rođendanu kod mog druga i vrlo uspešnog biznismena, trgovca naftom, koja, koliko znam, nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korišćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin", napisao je folker, a zatim je podsetio Karleušu da je upravo ona bila sa kriminalcima koje sad proziva:

"Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata, i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ. Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine. Da sam znao da će te ovo ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smešni!"

Biciklom na Rusiju


Rat tu nije završen, jer je Karleuša odmah uzvratila folkeru da se šlihta tom biznismenu zbog "nafte" i "crte", aludirajući na drogu.

Paljba po Anastasiji

Ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja ti srećne komentare. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od tate ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči
Jelena Karleuša

"Morao si javno da dokažeš lojalnost za par litara te nafte iz Venecuele na koju ti radiš. Je*em ti tvoju karakternu 'crtu' kada napadaš jedinog pravog prijatelja kojeg imaš" - napisala je Jelena, a zatim je brutalno izvređala Cecu, ali i Anastasiju, koja je lajkovala Lukasov post:

"Narko-dileri i te kurve ti nisu prijatelji. Tapšu te po ramenu, a iza leđa govore najgore dok sipaš tu naftu u rezervoar. Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka Dželjana Redžepova da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gde ćeš, bre, biciklom na Rusiju?! A i vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od tate ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči"!

Biznismen: Ko me mrzi, dobiće k.... brzi

Biznismen Dragoslav Ilić je ispod Lukasovog otvorenog pisma napisao poruku za JK: "Ko me mrzi, dobije k.... brzi", a zatim je za Informer prokomentarisao ovaj estradni rat.
- Ja nisam onaj fudbaler vampir (Ognjen Vranješ, prim. aut.) koga ta dama voli, tuži, ruži! Sa rođendana nosim lepe utiske, a nebitne ljude i zlurade komentare treba ignorisati. Moja firma uspešno posluje i nisam dužan nikome da polažem račune, naročito ne nekoj samozvanoj pevačici koja ne znam ni šta peva, niti me interesuje - poručio je Gagi.


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JA

pre 4 godine

Ne slusam muziku nikoga od njih ,pa tako ne mogu reci ni da preferiram nekoga posebno, ali obzirom da nema novina koje nisu pisale o ovom slucaju , sticajem prilika sam upoznata .....jedna stvar mi nije jasna - posle svega sto se desavalo od pocetka godine sa JK ,od smrti majke pa do ogavnih slika njene intime , mislila sam da zena nece izaci u javnost barem godinu dana , a ona jos pljuje sve i svakoga gore nego ikada, Odakle joj moralno pokrice da uopste progovori na bilo koju temu ? Licne frustracije znaju da budu veoma teske i cesto da zvuce veoma zlo, ali svakako najvise truju onoga koji ih gaji i ispoljva ....???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija