• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

29.08.2019

23:00

CECA: HVALA LUKASU ŠTO BRANI MOJU DECU OD JK! Pevačica pohvalila kolegu što je stao u zaštitu njene porodice!

Estrada

CECA: HVALA LUKASU ŠTO BRANI MOJU DECU OD JK! Pevačica pohvalila kolegu što je stao u zaštitu njene porodice!

Podeli vest

Ražnatovićeva kaže da je Aca Lukas ispao veliki čovek zato što je napao Jelenu Karleušu kada se ostrvila na njenu naslednicu

Ceca Ražnatović kaže da je Aca Lukas ispao čovek kada je napao Jelenu Karleušu zato što je vređala njenu decu! Folk divu je dirnulo to što je pevač stao u odbranu njene porodice kada se nedavno JK na Instagramu ostrvila na Anastasiju.

Šta misli, to i kaže

- Emotivno sam doživela trenutak kada je Aca stao u odbranu moje dece. Postavio se kao roditelj koji zna kako izgleda kada ti neko dira nešto što ti je sveto, a deca to svakako jesu. I da su tuđa deca bila u pitanju, on bi isto tako odreagovao, takav je čovek - priča Ceca i nastavlja da hvali folkera:

 

 

- Lukas je iskren čovek, šta misli, to i kaže. Uvek je bio zaštitnički nastrojen i pravi džentlmen. Anastasiju i Veljka poznaje od rođenja i jako je vezan za njih, a i oni njega obožavaju.

Foto: Informer DN

Veljko u Meksiku
sa velikanima boksa

Veljko Ražnatović je pozvan da u oktobru ide na kongres Svetskog bokserskog saveza u Meksiko Siti.
- Velika je čast biti pozvan u zemlju koja se smatra kolevkom boksa. Delićemo sobu sa bokserskim velikanima poput Oskara de la Oje, Vitalija Klička, Lenoksa Luisa i Evandera Holifilda. Jedva čekam - napisao je Veljko na Instagramu uz fotografiju iz meksičke ambasade.

 

Novi rat na relaciji Karleuša-Ražnatovići počeo je pre dve nedelje kada je "mala od skandala" javno isprozivala Cecinu naslednicu, koja je lajkovala Lukasove objave na društvenim mrežama.

- Vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare na Instagramu. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od tate ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči - napisala je JK na društvenoj mreži.

Ubrzo je usledio Acin odgovor u kojem je, ne štedeći bivšu koleginicu iz žirija "Zvezda Granda", stao u odbranu Cecine dece.

- Ružno je, bedno i jadno vređati decu tako kao što si ti sada izvređala Cecinu. Treba da te bude sramota. Opet si se razgoropadila i misliš da si jaka - napisao je Lukas i dodao:

- Prestani da vređaš sve okolo jer si smešna. Kada sam stao iza tebe u tvom sranju i skandalu sa Ognjenom Vranješom, ni Ceca niti bilo ko od kolega mi nije rekao ništa loše i prebacio mi što sam stao u tvoju odbranu. 

Foto: ilustracija/Aleksandar Jovanović Cile

U jednom momentu se u ovaj estradni rat navodno uključio i Veljko Ražnatović, kada je na njegovom Fejsbuk profilu osvanula zajednička fotografija sa Lukasom ispod koje je pisalo: "Na k*rve pišamo!"

LUKAS PONOVO ŠOKIRA I OTKRIVA PAKLENI PLAN: Moja bivša Sonja hoće Brenine milione!

Manipulacije bolesnih

Međutim, Ceca je ubrzo demantovala da njen sin stoji iza ovoga.

- Moja deca imaju samo Instagram profil, koji je verifikovan baš iz razloga da bi se zaštitili od manipulacija bolesnih ljudi. Veljko nikada ne bi tako nešto napisao jer mu vaspitanje to ne dozvoljava, pogotovo kada je ženski rod u pitanju. Nikada nije ulazio u te ratove i javna prepucavanja na ovako jadan, primitivan i vulgaran način - poručila je Ražnatovićeva.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija