• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.09.2019

20:28

(FOTO) TEK KAD ODEŠ SHVATIŠ DA IMAŠ KOME DA SE VRATIŠ... Sestra Nataše Bekvalac objavila dirljivu poruku za svog supruga KOJI JE DANAS IZBODEN!

Estrada

(FOTO) TEK KAD ODEŠ SHVATIŠ DA IMAŠ KOME DA SE VRATIŠ... Sestra Nataše Bekvalac objavila dirljivu poruku za svog supruga KOJI JE DANAS IZBODEN!

Podeli vest

Neposredno pred incident, Jelena Mrkić posvetila je stori svom suprugu

Napadnut sportista Damir Dado Mihajlović (37), suprug sestre od tetke Nataše Bekvalac, ranjen je popodne nakon sukoba sa trojicom muškaraca ispred jednog kafića. On je hitno, sa teškim povredama, prevezen u Urgentni centar KC Vojvodina. 

 

 

Njegova supruga Jelena Mrkić objavila je, neposredno pre nego što je Mihajlović izboden, stori na Instagramu koji je, po svemu sudeći, posvećen upravo njemu:

- Ima tih ljudi, Bog ih blagoslovio, koji ti znače toliko da bi sve sa njima podelio. I kad si srećan i kad si tužan trčiš im u naručje. Ima i među njima jedan poseban. Sa njim i kad se posvađaš, dobiješ nagon da mu se požališ da ste se posvađali. A on se smeška. Već zna. Kao što zna i da ćeš mu uvek doći, ma šta da se dogodi. Svakakvih srca ima, ali samo jedno je tvoj dom. Odatle se ne odlazi. Samo se povremeno buntovnički pobegne od kuće. Tek da shvatiš da imaš kome da se vratiš - napisala je Jelena, ne sluteći da će se upravo posle ovih emotivnih reči njenom suprugu dogoditi nešto strašno. 

Foto: pink.rs

Na sreću, on je, kako saznajemo, stabilno, iako je zadobio teške povrede. Policija još uvek traga za napadačima koji su izboli sportistu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija