• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

27.09.2019

12:19

MORAĆU DA UBIJEM NEKE LJUDE AKO MI NE DOPUSTE DA JE OŽENIM! Veljko Ražnatović zaljubljen do ušiju, evo šta je poručio BOGDANI!

Estrada

MORAĆU DA UBIJEM NEKE LJUDE AKO MI NE DOPUSTE DA JE OŽENIM! Veljko Ražnatović zaljubljen do ušiju, evo šta je poručio BOGDANI!

Podeli vest

Veljko Ražnatović je još jednom pokazao koliko je zaljubljen u svoju verenicu Bogdanu Rodić

Cecin sin je sada izabranici uputio emotivnu poruku na Instagramu, koja je nekima bila čudna.

  - Ne želim nijednu drugu osim moje Ninete i ako mi ne dopuste da je oženim, moraću da ubijem neke ljude - piše u poruci, a na objavi je označio Bogdanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bogdanaraznatovic ❤☠

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Sep 25, 2019 at 3:25pm PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 4 godine

Kome vi sve dajete medijski prostor e zato nam tako i ide.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija