• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

09.10.2019

22:29

ŠIPTARSKO ĐUBRE OSTAJE U TLZP! Daniel Kajmakoski nastavlja takmičenje u Srbiji!

Estrada

ŠIPTARSKO ĐUBRE OSTAJE U TLZP! Daniel Kajmakoski nastavlja takmičenje u Srbiji!

Podeli vest

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski neće biti izbačen iz takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" iako je na snimanju ove emisije rukama pokazao simbol "velike Albanije"!

Produkcija "Emoušn", koja producira TLZP, podržala je Makedonca i opravdala njegov skandalozni gest!

Oni se prave ludi i čak izmišljaju kako je Daniel 'slučajno mlatio rukama' dok je pokazivao lak na noktima, iako se na fotografiji jasno vidi da je ukrstio palčeve i napravio albanskog dvoglavog orla!

Nema kazne

Makedonski pevač neće biti kažnjen što je usred Beograda pokazivao znak "velike Albanije"

- Daniel je u šminkernici tokom pripreme za imitaciju Tejlor Svift pred kamerama i foto-aparatima pokazivao nalakirane nokte u raznim pozama. Baš ova je izvučena i objavljena, te stavljena u pogrešan kontekst. Danielu nikako nije bila namera ništa drugo, osim pokazivanja transformacije u ženu, a kamoli asocijacija na bilo kakav simbol - stoji u saopštenju "Emoušna".

Foto: Informer DN

Da je Makedonac zaista pokazao zloglasni znak "velike Albanije" potvrđuje i jedan od fotografa koji se našao na spornom snimanju TLZP.

 

 

- Ušli smo u šminkernicu da fotografišemo takmičare dok ih šminkaju i stavljaju im maske. Daniel je menjao poze, a u jednom trenutku ukrstio je palčeve i tako ispozirao. Mi smo to uslikali, niko ga nije naterao da tako stane - kaže za Informer foto-reporter, koji je zamolio da bude anoniman.

I one provocirale sa "dvoglavim orlom"

Foto: Informer DN

Jonida, predstavnica Albanije na ovogodišnjem "Evrosongu", na kraju nastupa pokazala je albanskog dvoglavog orla, i to baš pred izlazak naše Nevene Božović na scenu! Engleska pevačica Dua Lipa, poreklom iz Albanije, pozdravila je prisutne na festivalu "Sani hil" u Prištini sramotnim šiptarskim simbolom. Javnost u Srbiji najviše je šokirala Irina Jovanka, koja se predstavila kao mis Srbije i učestvovala u takmičenju "Mis slobode sveta" u Prizrenu. Ona je bez blama u nekoliko navrata rukama pokazala simbol "velike Albanije".

Kako saznajemo, produkcija koja radi TLZP neće da izbaci Kajmakoskog iz takmičenja zato što bi ih to mnogo koštalo! Naime, snimanje je stiglo već do treće epizode, a tome su prethodile i naporne pripreme. Ako bi "Emoušn" šutnuo Makedonca, emitovanje na Prvoj TV bilo bi prekinuto i ceo serijal bi morao da se radi ispočetka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 4 godine

Nije to ništa! Kakvi smo, on će i da pobedi. Performans! To ćemo da kažemo. Kao i za one sa vešalima, testerašima, blatom, farbanjem ulica i televizije, rušilačkim pohodima po gradu, pomahnitalim taksistima i .....

SasaBN79

pre 4 godine

Mora da je vlasnik Emousn produkcije neki Djilasov pulen koji mora da radi po instrukcijama velikog sefa da bi udovoljio Siptarima

zoki

pre 4 godine

Neko kaze toalete a neko kaze klozet za EMOSN produkciju .

zoki

pre 4 godine

Neka ide u Albaniju i Makedoniju da peva , Oni vole orlove i njega a mi ga nevolimo . Ovde u Srbiji je NEPOZELJAN zato sto ne zelimo da ga slusamoni njega ni Emousn produkciju ni prvu televiziju . KRAJ

Doca

pre 4 godine

Šta drugo očekivati u Beogradu prepunom ovakvog šljama. Zato ne treba gledati ovu emisiju.

Jovan

pre 4 godine

To nije simbol velike Albanije, nego simbol Albanije i Albanaca kao sto su kod nas tri prsta. Tako da dosta vise sa tim.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija