• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

03.11.2016

16:47

(VIDEO) AKO VOLITE MISTERIJE! Večeras premijera filma "Doktor Strejndž"

Kultura

(VIDEO) AKO VOLITE MISTERIJE! Večeras premijera filma "Doktor Strejndž"

Podeli vest

Film "Doktor Strejndž" biće premijerno prikazan večeras, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center s početkom u 20h

Iz studija Marvel stiže priča o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu, kojem će se život promeniti zauvek kad mu posle užasne saobraćajne nesreće ruke ostanu paralizovane. Pošto mu tradicionalna medicina ne može pomoći, on će biti primoran da lek potraži u misterioznoj enklavi poznatoj kao Kamar-Tadž. Ubrzo će shvatiti da ovo nije samo centar za lečenje već i prva borbena linija protiv mračnih sila koje žele da unište našu stvarnost. Uskoro će Strejndž, naoružan novim magičnim moćima, biti primoran da odabere da li želi da se vrati u život pun bogatstva i slave ili da ostavi sve to za sobom i da se bori protiv najmoćnijeg čarobnjaka na svetu.

„’Doktor Strejndž’ se bavi paralelnim dimenzijama, alternativnim svetovima i multiuniverzumima, koji otključavaju potpuno novu oblast pripovedanja za nas. Bogatstvo tog Marvelovog sveta nam omogućava da otvorimo potpuno novi aspekt, u našem 14. filmu po redu“, zaključuje Fajgi. 

Režiser filma je Skot Derikson, poznat po filmovima „Zlokoban“ i „Egzorcizam Emili Rouz“, između ostalih. On donosi svoj dar za natprirodno i paranormalno kako bi publiku što bolje uključio u svetove magije i alternativnih dimenzija koji definišu filmski svet novog Marvelovog superheroja. 

Režiser kaže da je režiranje „Doktora Strejndža“ bilo ostvarenje sna za njega. „Ovo mi je uvek bio omiljeni lik iz stripa“, kaže on. „Ne samo iz Marvelovog sveta, već iz svih stripova. Kod tog stripa mi se najviše dopada to kako se ozbiljno bavi idejom misticizma i pretpostavkom da je svemir duboko misteriozno mesto. Verujem da smo okruženi nečim što se ne može meriti instrumentima nauke.“ 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija