• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

17.01.2017

15:37

GAGA ANTONIJEVIĆ: Kroz seriju "UBICE MOGA OCA" prošetaće i jedno zvučno HOLIVUDSKO ime!

Kultura

GAGA ANTONIJEVIĆ: Kroz seriju "UBICE MOGA OCA" prošetaće i jedno zvučno HOLIVUDSKO ime!

Podeli vest

Prva sezona serije “Ubice mog oca”, čija je poslednja epizoda emitovana 1. januara 2017. godine, završena je više nego uspešno, pa je u nedelju 15.januara 2017.godine počela ,na zahtev brojnih gledalaca, repriza prve sezone

Jeste li, iskreno, očekivali ovoliki uspeh krimi serije u zemlji gde svakodnevno ima više ubijenih nego u nekom ratu?

- Iskren da budem, nisam. Ovakvih serija nije bilo kod nas, pa sam bio malo skeptičan kako će je publika primiti. Ispostavilo se da je stvarnost u Srbiji čak i mnogo brža od događaja u seriji, pa su gledaoci sa tolikim interesovanjem pratili radnju.

Još nije krenulo ni snimanje druge sezone,a najavili ste treću u kojoj ćemo saznati ko je ubio oca glavnog junaka,inspektora Jakovljevića?

REDITELJ NAJUSPEŠNIJEG SRPSKOG TV KRIMIĆA OTKRIVA: Natalija možda NIJE UBICA!

- Tačno je to što kažeš.  To će biti finalna sezona. Centralna priča biće vezana za konačno otkrivanje misterije ubistva oca inspektora Aleksandra Jakovljevića. Pošto ovo ipak nije zabavna serija, koja može da ima više sezona, trećom mislim da završimo sva nerešiva pitanja  i stavimo tačku na sve misterije koje “muče” gledaoce.

Mnogo je bilo natpisa da ćete iskoristiti za drugu sezonu priču o misterioznom ubistvu pevačice „Granda“ Jelene Marjanović,koja je zverski ubijena na nasipu u Borči početkom aprila 2016.godine, pa ćete tako uvesti i estradu u scenario serije?

- Serija je planirana i napisana pre ubistva koje pominješ. Jedna od glavnih tema nastavka biće estradni svet, ali pomenuto ubistvo neće biti tema, jer se nije ni desilo, kada smo pravili koncept druge sezone. Ako gledaoci nađu neku sličnost između pomenutog ubistva i same serije, to je njihova percepcija viđenja događaja.

Promo

Možemo li da očekujemo neko zvučno ime iz Holivuda kao gosta u seriji?

- Pošto je ovo srpska serija, iz komercijalnih razloga mislim da to ne bi bilo baš podesno. Međutim, pošto živim i radim u Americi, nije isključeno da kroz neki kadar u naredne dve sezone prođe i neko holivudsko zvučno ime.

Pesma “Ja bez tebe ne mogu da živim“ koju je folk legenda Halid Bešlić otpevao za hit seriju “Ubice moga oca” postala je u rekordnom roku regionalni hit, a planirate li još neku pevačku zvezdu za drugu seonu? Ja bez tebe ne mogu da živim, vezujete li ovo za trougao Vuk, Nina i Katarina?

- Ljubavnog trogla biće, ako Jelena preživi(smeh). Halida sam upoznao preko svoga prijatelja.O svom trošku snimio je  par pesama, ponudio mi, a ja sam odabrao ovu. Njega neću menjati,s obzirom na popularnost ove pesme, uvrstićemo i u drugoj i u trećoj sezoni po dve Halidove pesme koje on uveliko radi, a ostaje i odlična, urbana muzika Aleksandre Kovač, tu nema  greške.Inače, odrastao sam uz Tomu, Čolu, Halid je kralj,a i neprevaziđena Olivera Katarina.

Šta vam više nedostaje: Srbija kada ste u Americi ili Amerika kada ste u Srbiji?

- I kada sam u Srbiji,i kada sam u Americi,  zatvorim oči, sanjam kako idem niz reku Katušnicu i pecam, što sam radio kao dete. Sanjam Zlatibor, selo Gostije, gde sam proveo detinjstvo. Nedostaje mi sve to.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija