• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2017

21:45

STIŽU RODE! NAJOMILJENIJA PRAKTIČNA ŽENA OTKRILA: Moj sin se najviše obradovao bratu!

Kultura

STIŽU RODE! NAJOMILJENIJA PRAKTIČNA ŽENA OTKRILA: Moj sin se najviše obradovao bratu!

Podeli vest

Voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, kaže da je to što ponovo čeka dečaka najviše obradovalo njenog šestogodišnjeg sina Olega

Zaštitno lice TV Prva ostaće upamćeno kao prva osoba u istoriji srpske televizije koja je pred kamerama uradila test za trudnoću i saznala da sa suprugom Predragom Pavlovićem čeka još jednog naslednika.

- Vest da je reč o dečaku najviše je obradovala mog sina Olega, jer je on želeo brata. Meni pol nije ni bitan, samo da dete bude zdravo.

Muž picajzla
Ja više volim blagi nered, dok je kod mog supruga Predraga sve pod konac
Nataša Pavlović

Da li si priželjkivala drugo dete?

- Ovo je nešto najlepše na svetu. Uzbuđena sam što je on sad najmlađi član ekipe "Praktična žena". Trudna sam četiri meseca i važno mi je samo da sa bebom bude sve u redu.

Digla sam ruke od glume

Zbog čega si odustala od glume?
- Zato što sam upoznala izbliza naličje tog posla. Ivan Bekjarev me je, dok sam još mislila da ću se baviti time, pitao: "Zašto voliš glumu?" Odgovorila sam da ne znam, na šta mi je on rekao da je onda iskreno i volim. Mnogo je onih koji više vole sebe u glumi, nego samu glumu.

Izjavila si da tvoj sin nije bio oduševljen što si se vratila pred kamere. Zbog čega?

- Zato što voli kad je mama njegov privatni klovn. Bio je ljubomoran kad su me deca zaustavljala na ulici.

Skoro svakodnevno radiš. Da li uspevaš da nađeš dovoljno vremena za porodicu?

- U prošloj sezoni je bilo veoma teško, a sada sam promenila prioritete. Odrekla sam se nekih navika i obaveza. Radim kada je dete u vrtiću ili kada uveče zaspi. Ne postoje pare koje bi mogle da mi nadoknade ijedan propušteni minut sa Olegom, naročito zajedničko vreme pred spavanje.

Šta najčešće radiš sa suprugom i sinom?

- Igramo se, igramo i igramo. Često smo i u pozorištu, bioskopu, napolju smo i kad je minus 20 stepeni. Muž i ja ugrabimo vreme za nas kada sin ode kod babe i dede.

Kakva je praktična žena privatno?

- Srećna i zadovoljna. Svesna da praktičnost ne podrazumeva savršenost, već jednostavnost. Kada bismo svi malo ublažili sopstveni ego, sve bi nam bilo lakše i lepše.

Ekipa mi podmetnula sveža jaja

Koliko često se dešavaju greške u emisiji, koje ne prikažete gledaocima?
- Dešava se da nam jelo zagori ili da snimamo životinju koja radi sve po svom, pa je jurimo po studiju i zaustavljamo snimanja. Ekipa mi je jednom podmetnula sveža jaja umesto kuvanih, pa sam ih polila po sebi.

Gde nalaziš ideje za različite savete koje deliš damama u emisiji?

- U okolini, među prijateljima, komšijama, na internetu, u stranim emisijama, od ljudi koji mi pišu na društvenim mrežama.

Da li u privatnom životu završavaš po nekoliko stvari odjednom, kao u "Praktičnoj ženi"?

- Multipraktik sam, odnosno hobotnica. Ipak, odavno sam prestala da smatram smakom sveta ako nešto ne uspem. Najvažnije mi je da uveče legnem s osmehom na licu, a ne pod stresom.

Priznala si da nisi bila vična kuvanju. Koje je prvo jelo koje si napravila?

- Palačinke, sa najboljom drugaricom Jelenom u osnovnoj školi. Ispale su toliko debele da je bilo teško uviti ih, pa smo od njih napravile tortu tako što smo između kora mazale marmeladu. Posle smo je i sekle kao tortu. Eto, ispale smo praktične.

Informer

Da li je u redu što se na Balkanu podrazumeva da samo žene treba da rade kućne poslove?

Nema cenu
Ne postoje pare koje bi mogle da mi nadoknade ijedan propušteni minut sa Olegom
Nataša Pavlović

- Kod nas u kući svako radi šta više voli ili stigne. Ponekad zvocam mužu jer je pedantan, pa često ne mogu da nađem ono što mi treba jer je odmah sklonio. Ja više volim blagi nered, dok je kod njega sve pod konac.

Tvoj suprug Predrag je poznati producent. Tražiš li mu savete u vezi sa emisijom?

- Nikada nije bio na snimanju moje emisije. Zna da bi me poremetio, a čvrsto veruje da sam zaslužna za uspeh i osmišljavanje emisije, pa ne želi da poremeti koncept. 

 


 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija