• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.10.2017

18:31

(FOTO) PINKOVE ZVEZDICE DOBIJAJU NOVU VODITELJKU: Evo koga ćete gledati u bekstejdžu u četvrtoj sezoni!

Kultura

(FOTO) PINKOVE ZVEZDICE DOBIJAJU NOVU VODITELJKU: Evo koga ćete gledati u bekstejdžu u četvrtoj sezoni!

Podeli vest

Ljubitelji najpopularnijeg muzičkog takmičenja za najmlađe ''Pinkove zvezdice'' s nestrpljenjem iščekuju četvrtu sezonu koja počinje s emitovanjem na TV Pink u petak, 20. oktobra. A ova voditeljka će razgovarati sa porodicama učesnika u bekstejdžu

Osim nove scenografije, gledaoci će imati priliku da vide i novu voditeljku u bekstejdžu. Naime, u četvrtoj sezoni Dušica Jakovljević dobila je zamenu.

Pored Marijane Mićić koja će biti na sceni, kao i do sada, u bekstejdžu će sa porodicom učesnika Pinkovih zvezdica razgovarati mlada voditeljka Tijana Stoisavljević.

pink.rs

- Posle dugo vremena imam pozitivnu tremu jer ovo je jedna od mojih omiljenih emisija. Klinci su genijalni i uvek kažem da oni bolje pevaju nego stariji pevači, imaju manju tremu. Tako da ja jedva čekam. Roditeljima je najteže, jer oni imaju možda veću tremu nego deca i pretpostavljam da će biti i njima teško u početku razbiti tremu. Očekivanja su velika, kao i uvek ja ću dati svoj maksimum - kaže Tijana za Pink.rs i dodaje: 

pink.rs

- Dušica i ja smo skroz drugačije. Ona je moja veoma draga koleginica i super devojka. Nikako da se čujemo, rekla mi je da je pozovem šta god mi bude bilo potrebno. Ja mislim da sam na dobrom putu, ovo je moj teren, bavim se ovim odmalena, tako da za sada mislim da ću se dobro snaći - rekla je mlada voditeljka.

Ne propustite prvu emisiju četvrte sezone omiljenog takmičenja za najmlađe "Pinkove zvezdice" u petak, 20. oktobra sa početkom u 21 čas na Televiziji Pink.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija