• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.12.2017

10:53

(VIDEO) NOVI DIZNIJEV FILM! Živopisna animirana avantura "Koko" u bioskopima

Kultura

(VIDEO) NOVI DIZNIJEV FILM! Živopisna animirana avantura "Koko" u bioskopima

Podeli vest

“Koko” je animirani film o dečaku od 12 godina koji ima velike snove. Rođen je u velikoj i vrednoj porodici koja čuva i neguje svoju tradiciju i koja je puna ljubavi

Ono po čemu se ovaj film ističe jeste to što ta porodica može biti bilo koja i bilo gde, što se svi mogu pronaći u njenim članovima. Simpatična i naredbodavna baka, koja uvek insistira da se nešto gricne, je njen stub.

Tema porodice je univerzalna i izuzetna. Svako je deo neke porodice koja ima svoje priče. Odnosi unutar nje su dragoceni, prelepi i komplikovani. Porodica nas oblikuje kakvi ćemo ljudi postati i to je stvaraoce filma nateralo da se zapitaju šta bi se desilo kada bismo imali priliku da upoznamo naše pretke i da li bismo u njima prepoznali deo sebe.

Emocija koja sve vreme teče ovom pričom odnosi se na potrebu za sećanjem i da se ostane upamćen, da kada napustimo ovaj svet za nama ostane neko ko nas pamti i želja da se uvek neguje uspomena na voljene koji su nas napustili. Tako nastaju priče i uspomene koje žive generacijama i koje su veće od samog života.

Radnja silma “Koko” smeštena je u Meksiko. Lepu, toplu zemlju, prepuni najšarenijih boja i najveselijih tonova. U zemlju bogate tradicije gde se običaji poštuju i praktikuju. A jedan od najvažnijih i najlepših praznika koji se slavi u Meksiku je Dan mrtvih. I tako smo došli do dva sveta, Sveta živih i Sveta mrtvih. Migel i njegova porodica žive u malom i živopisnom gradu, Santa Sesilija na čijem se centralnom trgu odvija život. Gradić i njegovi meštani inspirisani su pravim Meksikom i njegovim ljudima, a duh te prelepe zemlje sve će nas naterati da zavirimo u svoja srca i preispitamo se ko smo, kakva je naša porodica i šta znamo o našim precima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija