• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

14.01.2018

08:45

OMOGUĆIO NAM JE SVE! Srđan Predojević otkrio šta zaista misli o Željku Mitroviću!

Kultura

OMOGUĆIO NAM JE SVE! Srđan Predojević otkrio šta zaista misli o Željku Mitroviću!

Podeli vest

Prelazak Srđana Predojevića i Jovane Joksimović sa "Pinka" na "Prvu" je, po mnogima, transfer godine, a odmah nakon što je saopštena ova odluka, mnogi su počeli da spekulišu o sukobu voditeljskog para sa Željkom Mitrovićem

Ipak, u poslednjem intrervjuu, voditelj je stavio tačku na ova govorkanja.

- Bilo je veoma emotivno zato što je Željko izvanredan poslodavac i pre svega dobar čovek. Mi nikada nismo imali s njim nikakve sporne stavove niti povišen ton, čak potpuno suprotno. Za razliku od našeg poslodavca na RTS-u Aleksandra Tijanića, s kojim se nismo slagali pa je rastanak bio lak, sa Željkom je bilo teško. Sećam se, on uvredi mene na osnovu mesta u kojem sam rođen, a ja uvredim njega zbog izgleda i taj razgovor se tako završi. U ovom slučaju je drugačije jer imate čoveka koji vam je omogućio sve. Bilo mu je teško objasniti zašto nam treba promena, ali na sreću on je to razumeo iako to nije njegov programski interes. Mi smo se na kraju izljubili tri puta u obraz. On je mlad čovek od koga sam mnogo toga naučio o našem poslu, koji je komplikovan. Žao mi je što se ta saradnja prekinula - istakao je Predojević.

pink.rs





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeremija

pre 6 godina

Nemoj više, evo si me rasplakao. Ma koji ste vi faktori!

Nenad

pre 6 godina

Srđan Predojević i Jovana Joksimović su jako oskudni po svim pitanjima i na prvoj im je i mesto, upotpunili su onaj brlog.

Sandra

pre 6 godina

Naravno da se pametni ljudi rastanu na civilizovan način. Ali znajući način razmišljanja ovog tv voditeljskog para jasno je da je jednostranost Pinkove politike i nizak kulturni nivo njegovog programa bilo odlučujuće da ovaj par napusti tu televiziju.

Car

pre 6 godina

Ok tebra pustili ste korenje duboko, odavno je vreme za nove ljude. Pusti to kao nije u zeljkovom interesu, nemas ti pojma sta je u njegovom interesu. Ja vas licno nikada nisam gledao, stonnecu da radim ni ubuduce.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija