• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2018

11:07

(VIDEO) "MAMA MIA! IDEMO PONOVO" stiže u julu u bioskope

Kultura

(VIDEO) "MAMA MIA! IDEMO PONOVO" stiže u julu u bioskope

Podeli vest

Nastavak hita "Mama Mia" pod nazivom "Mama Mia! Idemo ponovo" po scenariju i u režiji Ola Parkera, stiže u srpske bioskope 19. jula, najavio je distributer "Taramaunt"

Deset godina nakon filma "Mama Mia!", koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, publika će se "vratiti" na čarobno grčko ostrvo Kalokeri, uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama svetski popularne grupe ABBA. 

Glumačkoj ekipi iz prvog dela pridružuje se Lili Džejms (Najmračniji čas, Pepeljuga) u ulozi mlade Done i muzička zvezda Šer.

Ulogu Done i ovoga puta tumači dobitnica Oskara Meril Strip, a tu su i Džuli Volters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. 


Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija. 

Radnja filma vodi gledaoce kroz vreme kako bi videli na koji način su se gradili odnosi među likovima i kakvi su danas.

"Mama Mia! Idemo ponovo" produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla "Mama Mia". 

Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za film.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija