• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

14.10.2018

10:06

ODLIČAN SAVET MIRKE VASILJEVIĆ: Glumica otkrila kako se slaže sa Vujadinovom porodicom!

Kultura

ODLIČAN SAVET MIRKE VASILJEVIĆ: Glumica otkrila kako se slaže sa Vujadinovom porodicom!

Podeli vest

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već godinama su u skladnoj vezi u kojoj su dobili troje dece. Iako nisu zvanično u braku, njih dvoje se tako osećaju a tako se i ponašaju

Glumica je priznala da se odlično slaže sa svojom svekrvom Marinom Rajović Savić ali i celom fudbalerovom porodicom. Mirka je otkrila da njih dve već godinama neguju lep odnos:

Foto: printscreen instagram

- Čisti su nam odnosi i iskreni smo jedni prema drugima. Ja sam naučena da onog momenta kada sam izabrala supruga, uz njega treba da zavolite i deo njegove familije i da jedino tako možete da opstanete - istakla je glumica.

Podsetimo, Mirka i Vujadin su uvek isticali da ne žure da stupe u brak a da li će se to desiti ostaje nam da vidimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija