• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.12.2018

10:18

KEVIN HART voditelj 91. ceremonije dodele Oskara

Kultura

KEVIN HART voditelj 91. ceremonije dodele Oskara

Podeli vest

Američki glumac Kevin Hart biće voditelj naredne 91. ceremonije Oskara 24. februara u Holivudu

 - Vrlo sam srećan da objavim da je dan za vođenje Oskara konačno stigao za mene -  napisao je na svom Instagram nalogu Kevin Hart, zvezda filma "Džumandži: Dobrodošli u džunglu". 

On je rekao da su ga godinama pitali kada će on biti voditelj i da je on uvek odgovarao da bi to bila jedinstvena prilika u životu za njega kao glumca. 

Akademija za filmsku umetnost i nauku koja dodeljuje Oskare potvrdila je ovo u Tviter poruci i poželela mu "dobrodošlicu u porodicu".

Dve prethodne ceremonije Oskara vodio je komičar Džimi Kimel. Ceremoniju prošle godine pratilo je samo 26,5 miliona gledalaca u odnosu na 43 miliona 2014. godine. 

Cermonija koja će biti održana 24. februara u Holivudu treba da bude skraćena da ne traje duže od tri sata, te se planira da se neke nagrade uručuju za vreme reklama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija