• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2019

09:24

Ženama ne pružamo samo estetsku transformaciju, već i drugačiji pogled na život!

Kultura

Ženama ne pružamo samo estetsku transformaciju, već i drugačiji pogled na život!

Podeli vest

Iz produkcijske kuće "Shadow production", poznatoj po najgledanijem i najhumanijem TV serijalu "Kuća od srca" , stiže druga sezona emisije o fizičkoj transformaciji "Trenutak iz sna" koja kreće sa emitovanjem u četvrtak 10. januara od 22:45 časova na TV Pink

"Trenutak iz sna" donosi nam snažne priče o ljudima koji su koračali trnovitom stazom života. Njih sudbina nije štedela, što se odrazilo na njihovo zdravstveno stanje i fizički izgled. Sada im se pruža jedinstvena prilika da putem učešća u emisiji "Trenutak iz sna" promene svoj život. Vrhunski stručnjaci u oblasti hirurgije , stomatologije I kozmetologije pomoći će u ostvarivanju njihovih želja, menjajući ne samo njihov izgled već i psihičko stanje i zdravlje.

Voditeljka serijala je poznata glumica Tijana Čurović, junakinja mnogih TV serija, kao i poznato TV lice popularnih emisija. I ove sezone svojim beskrajnim šarmom i harizmom Tijana je tu da pomogne i bude podrška učesnicima i olakša im sve ono što ih očekuje na putu ka ostvarenju njihovog trenutka iz sna. 

- Zaista verujem da je lepota duboko ispod kože, pa se kroz emisiju "Trenutak iz sna" trudimo da svakoj našoj kandidatkinji oplemenimo i poboljšamo život na svakom mogućem aspektu - poslovnom, emotivnom, privatnom, finansijskom, socijalnom - i da im zaista preokrenemo život u svakom pogledu. Estetika je samo sitnica u odnosu na drugačiji pogled na sebe i život. Zaista nema veće sreće, nego kada na kraju svakog procesa vidim osmeh na licima naših učesnica i njihovih porodica. Mi smo samo pokretač za bolji život i odnos prema sebi - rekla je Tijana.  

U prvoj epizodi ćete upoznati Ljupku Mutić, ženu koja od rođenja nije imala lep i lagodan život, i koja se sama bori za opstanak sopstvene porodice. Odrasla je u domu za nezbrinutu decu, a tokom života nebrojani broj puta je bila žrtva nasilja u porodici. Kroz transformaciju I rad na sebi pokušaće da promeni sopstevni život.

Voditeljka serijala, dirnuta hrabrošću kandidatkinja, dodala je “Prolazim čitav proces transformacije sa njima, ali svaki put kada ih vidim na samom finalu, iznenadim se postignutim. Dešavalo se i da ne prepoznam kandidatkinju. Mislim da kada se žena odluči na ovakvu vrstu promene, spremna je da počne život od nule. Zaista su to hrabre žene kojima se divim, to su sve žene koje su se suočavale sa nimalo lakim životnim preprekama, prevazišle ih i rešile da krenu iznova.

Rijaliti forma emisije prati putovanje svakog učesnika koji je krenuo putem transformacije. Oko kamere beležiće promene koje oni doživljavaju tokom 14 dana. Na tom putovanju učesnici nemaju nijedan vid komunikacije sa svojim bližnjima kako bi proces preobražaja tekao neometano. Nakon dve nedelje, njihovi najmiliji moći će po prvi put da vide njihov premijerni izgled i opšte blagostanje koje ono donosi. Ljudi čije potresne ispovesti ostavljaju bez daha dobijaju svojih pet minuta i konačno šansu da dosegnu svoj trenutak iz sna.

Ne propusite novu sezona emisije "Trenutak iz sna" u četvrtak 10. januara od 22:45 časova na TV Pink!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija