• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

19.02.2019

09:08

DARKO LAZIĆ PRVI PUT NA MESTU GDE JE UMALO IZGUBIO ŽIVOT! Ekskluzivni snimci večeras u emisiji "Ami G Show"!

Kultura

DARKO LAZIĆ PRVI PUT NA MESTU GDE JE UMALO IZGUBIO ŽIVOT! Ekskluzivni snimci večeras u emisiji "Ami G Show"!

Podeli vest

Ognjen Amidžić navikao je da publiku već jedanaest sezona iznenađuje u svom večernjem šou programu "Ami G Show", a tako će biti i večeras od 23 časa na TV Pink. Autor i voditelj će večeras ugostiti popularne pevače folk muzike - Seku Aleksić, Darka Lazića i Radišu Trajkovića Đanija

Darko Lazić je u oktobru prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, kada su se lekari borili za negov život. Nakon što je neko vreme proveo je u mladenovaćkoj banji na rehabilitaciji, Darko se oporavlja, a prvi put će o ovom teškom periodu govoriti večeras u emisiji "Ami G Show".

Ognjen je neposredno pred emisiju rekao da su Darka posetili u njegovom rodnom mestu Brestaču i da su tom prilikom snimili veoma zanimljiv materijal koji će ekskluzivno biti prikazan večeras.

- Darko je poslednji put pre saobraćajne nezgode gostovao kod mene, pa je simbolično to što se prvi put posle svega toga pojavljuje u emisiji "Ami G Show". Sa ekipom sam posetio Darka u Brestaču, zanimljivo je da smo zajedno obišli mesto na kome se dogodio udes, tamo i dalje ima delova automobila. Kako se Darko osećao na tom mestu i koje prevozno sredstvo će od sada koristiti, gledaoci će saznati u večerašnjoj emisiji - rekao je Amidžić.

Estradu i celokupnu javnost u regionu potresla je vest o pogibiji jednog od najboljih pevača na ovim prostorima, Šabana Šaulića, zbog čega će deo emisije biti posvećen upravo kralju narodne muzike.

- Sve nas je zatekla vest o tome da je pogionuo Šaban Šaulić, pa ćemo se u jednom delu emisije podsetiti njegovog poslednjeg gostovanja kod mene i videćemo prilog kada sam posetio njegovu rodnu kuću u Šapcu. U studiju će večeras biti Darko, Seka i Đani, troje ljudi koji su bili izuzetno bliski sa Šabanom, Seka je čak razgovarala sa njim na aerodromu, neposredno pre nesreće. U drugom delu emisije pričaćemo o svim aktuelnim stvarima iz njihovog privatnog i poslovnog života - rekao je Ognjen.

Seka Aleksić će premijerno u emisiji "Ami G Show" predstaviti spot za novu pesmu kontroverznog naziva "Zakuni se u ku*vu". Osim o ovom poslovnom projektu, Seka će govoriti o šoku koji je preživela u Nemačkoj, ali i poslednjem susretu sa kraljem narodne muzike Šabanom Šauliće neposredno pre saobraćajne nesreće u kojoj je izgubio život.

U susret koncertu u "Štark" areni 8. marta, Radiša Trajković Đani će u emisiji "Ami G Show" pričati o svojim očekivnjima, da li će rasprodati sve ulaznice, ali i ko su mu pravi prijatelji sa estrade. Na ova i još mnoga pitanja, Đani će dati odgovor u ovonedeljnoj emisiji.

Ne propustite još jedno ekskluzivno izdanje emisije "Ami G Show" večeras uživo od 23 časa samo na TV Pink!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija