• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/D.N.

25.03.2019

22:56

DŽEJMS BOND UMIRE U ZEMLJI IZ KOJE JE POTEKAO - SRBIJI! Danijel Krejg u Beogradu snima POSLEDNJI FILM o agentu 007?!

Kultura

DŽEJMS BOND UMIRE U ZEMLJI IZ KOJE JE POTEKAO - SRBIJI! Danijel Krejg u Beogradu snima POSLEDNJI FILM o agentu 007?!

Podeli vest

Britanski glumac Danijel Krejg stigao je u Beograd, prenosi "Kurir" i navodi da je razlog najverovatnije snimanje 25. nastavka o agentu 007, u čijoj ulozi će se Krejg naći poslednji put

List spekuliše da je moguće da je ideja da se Džejms Bond vrati u zemlju odakle je i potekao i da u njoj okonča svoj život, imajući u vidu da je Ijanu Flemingu inspiracija za taj lik bio srpski agent Dušan Popov, koji je jedno vreme i živeo u Beogradu. 

Među mogućim razlozima zbog kojih je Krejg došao u srpsku prestonicu "Kurir" navodi traženje lokacije za seriju "Purity", zatim za film "The Creed of Violence", ali navodi da je najverovatnije odlučeno da se novi "Bond" snima u našoj zemlji. 

Foto: Tanjug/AP



List podseća da je kada je sniman prethodni nastavak britanski Dejli mejl najavio snimanje u Srbiji, ali se to nije dogodilo. 

 

BALERINA O NOVIM FILMSKOM HITU "BALKANSKA MEĐA": Napravili smo surov film koji će potresti Srbiju! Bombardovanje '99. ne sme da se zaboravi



Krejg je prošle godine potvrdio da će igrati u još jednom filmu o tajnom agentu Džejsmu Bondu, ali je naglasio da će to definitivno biti i njegovo poslednje pojavljivanje u toj ulozi. 

(VIDEO) AKO VOLITE HORORE... Pogledajte film "Mi"



- Da li će Danijel Krejg završiti karijeru Bonda i poslednji put obući smoking agenta 007 upravo na ulicama naše prestonice, ostaje da saznamo do leta, kada je planirano i snimanje filma - zaključuje "Kurir''. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija