• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

07.04.2019

21:55

STIŽU RUSKI AGENTI I CIA! Gaga Antonijević otkriva nove detalje hit serije "Državni službenik"!

Kultura

STIŽU RUSKI AGENTI I CIA! Gaga Antonijević otkriva nove detalje hit serije "Državni službenik"!

Podeli vest

Predrag Antonijević kaže da će pripadnici ruskih i američkih tajnih službi uneti pravu pometnju u "Državnom službeniku"

Producent i reditelj Predrag Gaga Antonijević otkriva šta ćemo gledati u njegovoj hit seriji "Državni službenik". Ona kaže da će se u narednim epizodama pojaviti agenti američke obaveštajne službe (CIA) i ruske Federalne službe bezbednosti (FSB). Ove agenture napraviće neviđenu pometnju među glavnim glumcima koji će se naći između dve vatre i moraće da odluče s kim žele da sarađuju.

Foto: Informer

Gaga Antonijević

Navala svih službi

- Uskoro će se u radnju umešati ruske i američke obaveštajne službe, koje će poslati svoje agente u Beograd i napraviti pravu pometnju u BIA. Naši agenti biće u vrtlogu svega toga i na osnovu situacije moraće da odluče na čiju stranu će stati - kaže Antonijević za Informer i dodaje:

- U jednom trenutku ispostaviće se da Amerikanci i Rusi međusobno sarađuju, što će dodatno umrsiti i otežati celu priču. Biće to prava navala stranih službi protiv kojih će naši morati da se bore najbolje što umeju i znaju. Zaigraće i neki ruski glumci, sledi tu jedno veliko iznenađenje, ali za sada ne mogu više da otkrivam.

Predsednik Srbije
u drugoj sezoni

Prema saznanjima Informera, u drugoj sezoni "Državnog službenika" pojaviće se i predsednik Republike Srbije.
- Do sada je u seriji nekoliko puta pominjan predsednik, ali još nije prikazan taj lik. Producenti su rešili da ga uvedu u seriju tek u drugoj sezoni, a još uvek se razmatra ko će tumačiti ovu ulogu.

Gledaniji od "Zadruge"

Slavni reditelj, koji već decenijama radi u Holivudu, ističe da je ponosan što je u ovaj projekat uključio plejadu vrsnih glumaca, među kojima je i sjajni Žarko Laušević.

- U pilot-epizodi se nije videlo ko je zapravo Ilija, čiji lik Žarko tumači, ali vam mogu otkriti da je reč o jako moćnom čoveku. On je neki misteriozni lik koji je po profesiji trgovac. Upravo ćemo kroz njegov lik videti koliko daleko dosežu koreni tajne službe u raznim aspektima društva. Osim Žarka, u ceo tok priče uključuju se i Aleksandar Berček i Nenad Jezdić - objašnjava Antonijević.

Foto: Informer

Nenad Jezdić

Prva sezona "Državnog službenika" ima 12 epizoda, a glavne uloge tumače Milan Marić, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Ljubomir Bulajić i Marta Bjelica.

Serija se emituje subotom od 21 čas na TV Pink, a prva epizoda emitovana 30. marta potukla je sve rekorde u gledanosti sa 1.300.000 gledalaca i ostavila za sobom čak i "Zadrugu".

Tihomir Stanić: Možda se družim sa

tajnim agentom, a da i ne znam

Foto: Informer

Tihomir Stanić, koji u seriji "Državni službenik" tumači lik direktora policije Predraga Marjanovića, kaže da do sada nije imao prilike da upozna nekog tajnog agenta, ali da se možda druži s nekim.
- Zanimljiv je taj svet tajnih agenata. Do sada nisam nijednog upoznao, što je i logično, zato su tajni. Mada, ko zna, možda se i družim s nekim, a da to i ne znam. Kao što su "Ubice mog oca" pomerile granice, tako će i "Državni službenik". Ova serija će otići i korak dalje, biće još bolja - poručuje Tika.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sedi 1

pre 4 godine

... " Producent i reditelj Predrag Gaga Antonijević otkriva šta ćemo gledati u njegovoj hit seriji "Državni službenik". Ona kaže da će se u narednim epizodama pojaviti agenti... " Ko kaže, ona? Predrag Gaga Antonijević? Koju si ti školu pokušavao da pohađaš, zemljače?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Magazin

Džet set

Srbija