• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

15.04.2019

23:45

GLEDAOCI SU UBEĐENI DA MI JE MARIĆ STVARNO MUŽ! Glumica Vaja Dujović iz "Državnog službenika" uživa u popularnosti

Kultura

GLEDAOCI SU UBEĐENI DA MI JE MARIĆ STVARNO MUŽ! Glumica Vaja Dujović iz "Državnog službenika" uživa u popularnosti

Podeli vest

Vaja Dujović, koja u hit seriji igra suprugu tajnog agenta Lazara, kaže da je fanovi često zaustavljaju na ulici * Govore mi da smo Milan Marić i ja baš lep par i da između nas ima hemije

Vaja Dujović, koja u hit seriji "Državni službenik" igra Anu, suprugu tajnog agenta Lazara, kaže da su gledaoci ubeđeni da joj je kolega Milan Marić stvarno muž! Mlada glumica ističe da joj fanovi krimi-drame, koja se subotom emituje na televiziji Pink, često prilaze na ulici.
- Ljudi mi govore kako smo Milan i ja baš lep par, da između nas ima hemije i da se vidi da se volimo. Zaustave me tako na ulici, u prodavnici, misle da smo nas dvoje pravi bračni par i da je dete iz serije zaista naše. Drago mi je što smo uverljivi - kaže Vaja i dodaje:
- Svuda se priča o "Državnom službeniku", mnogi me mole da im otkrijem šta će se dalje dešavati u seriji. To mi je simpatično, ali ćutim ko zalivena. Mnogi će se iznenaditi.

Lazar je častan

Na pitanje da li može sebe da zamisli u braku sa agentom BIA, čovekom koji zbog posla mora da špijunira i ubija, glumica odgovara:
- Mogu da razumem takve žene. Ljubav sve prašta. Kada je prava, nema prepreka i granica. Ana i Lazar se vole, a kao i svaki drugi par, imaju probleme. Lazar je častan čovek. Sve ostalo je njegov posao. I to za državu Srbiju.
Ćerka glumca Vladana Dujovića ističe da je dugo razmišljala kako da gradi lik Ane, s obzirom na to da njen suprug krije šta mu se dešava na poslu:
- Zbog toga što Lazar radi u tajnoj službi, njihov život se razlikuje od uobičajenog. Primetila sam da su njihove muke slične glumačkim. I glumcima se ceo jedan svet odvija izvan kuće. To ne može svako da razume.

Nova generacija

Vaja veruje da će "Državni službenik" iznedriti celu novu generaciju glumaca, koji će ubuduće nositi velike projekte.
- Divno je što u seriji ima mnogo prostora za mlade glumce. Moram da pohvalim prijatelja Ljubu Bulajića, ovo nam je treći zajednički projekat. Takođe i Martu Bjelicu, Ninu Nešković, Milenu Radulović, Sonju Kolačarić... Čast nam je što smo rame uz rame sa velikim glumcima, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić i Marko Baćović su neverovatni. Od njih svi učimo - naglašava Dujovićeva.
 

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! INFORMER NA SNIMANJU "DRŽAVNOG SLUŽBENIKA"! Agent Lazar u tajnoj vezi sa seksi Majom! Ona od njega tražila da se razvede!

Napokon imamo holivudsku seriju

Foto: printscreen

Vaja ističe da Srbija napokon ima seriju poput onih iz Holivuda:
- Ranije smo mogli da pratimo šta rade samo agenti CIA, a sada napokon imamo priliku da vidimo i naše ljude u akciji. Strane serije smo doživljavali kao nešto daleko i nemoguće da se ovde snimi. Sada se to desilo. "Državni službenik" je rame uz rame sa holivudskim hitovima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija