• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2019

21:14

(VIDEO) OBIŠAO DECU IZ ZVEČANSKE NA LETOVANJU! Željko Mitrović se uputio u Bijelu kako bi se uverio da mališanima ništa ne nedostaje!

Kultura

(VIDEO) OBIŠAO DECU IZ ZVEČANSKE NA LETOVANJU! Željko Mitrović se uputio u Bijelu kako bi se uverio da mališanima ništa ne nedostaje!

Podeli vest

Proteklih dana na Instagram profilu Željka Mitrovića imalo smo priliku da vidimo snimke sa Santorinija, poznatog letovališta u Grčkoj. Osim što je nakon uspešno završene sezone vreme na Santoriniju proveo sa porodicom, Željko je iskoristio priliku da provoza i svoj čuveni elektro - skejt na obroncima vukanske litice, što je zabeležio kamerom, ipak posle toga, on je odlučio da se priključi deci iz Zvečanske na letovanju u Crnoj Gori, koje im je on obezbedio

I dok su svi mislili da će Željko bar još neko vreme uživati na Santoriniju, vlasnik TV Pink je kao i uvek iznenadio. Naime, već danas, on je otišao u Crnu Goru, tačnije u Bijelu, kako bi obišao decu iz Zvečanske koje je prošlog vikenda ispratio na letovanje.

Željko je objavio snimak sa trajekta, na kom je sa Goranom Radnovićem, direktorom TV Pink M, a njih dvojica zajedno su se uputili ka Bijeloj.

- Goran Radenović, direktor TV Pink M, i ja smo na trajektu, idemo da posetimo decu u Bijeloj. Idemo da proverimo da li je bilo dovoljno plivanja - rekao je Željko u videu, a onda se njegovim pratiocima obratio i Goran Radenović:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krenuli trajektom ka Bjeloj da obidjemo klince iz Zvečanske i da vidimo da li im sve ok!

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) дана 15. Јул 2019. у 5:26 PDT

- Deca su uživala, pravo su iz autobusa otišla da plivaju, videćete, deca su fenomenalno - rekao je on.

Ovo je pokazatelj da Željko i te kako brine o mališanima iz Zvečanske, kojima je 12. godinu zaredom omogućio da uživaju na moru, ali i na planini Rudnik. Podsetimo, pored plaćenog letovanja, Željko i njegova kompanija "Pink Media Group" su klincima iz doma za nezbrinutu decu obezbedili i džeparac i poklon paketiće sa svim neophodnim stvarima za bezbrižno letovanje.

"Predivan čovek, svaka čast Pinku", "Dobro došli. Namere i deela su vam sjajna", "Bravo, Željko! Zato te i volimo", "Bravo. Pozdrav za dečicu", samo su neki od komentara Željkovih pratilaca, koji su oduševeljeni ovim njegovim potezom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija