• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

21.07.2019

19:17

(FOTO) PREUZELA KONTROLU NAD ČEKIĆEM! Čuveni filmski lik Tor postaje žena!

Kultura

(FOTO) PREUZELA KONTROLU NAD ČEKIĆEM! Čuveni filmski lik Tor postaje žena!

Podeli vest

Natali Portman se trijumfalno vraća u ulogu Džejn Foster u predstojećem filmu "Thor: Love And Thunder", gde će glumiti pored Krisa Hemsvorta i Tese Tompson

Ali, lepa Džejn neće biti više "samo" naučnica i Torova devojka, već, kako je otkrio reditelj Taika Waititi, transformisaće se u ženskog Tora!

Ovu veliku vest su saopštili glumci i reditelj na panelu u okviru Komik-kona u San Dijegu, tako što su teatralno pružili Torov čekić glumici kada se popela na binu.

Foto: AP/Zade Rosenthal

- Oduvek sam mu malo zavidela na ovom čekiću - rekla je ona publici, prenosi "Entertainment Weekly".

Foto: AP/Joel Ryan

Četvrti deo sage o Toru će se bazirati na osnovu priče iz stripova Džejsona Erona, koji je čitaocima predstavio žensku verziju Tora.

Foto: Reuters/Mario Anzuoni

Portmanova se pojavila u prva dva filma o Toru - "Thor" (2011) i "Thor: The Dark World" (2013), dok je nismo videli u trećem delu "Thor: Ragnarock" (2017). Glumila je Džejn Foster u kratkoj sceni za najnovije "Osvetnike" koji su izašli ove godine.

Foto: Reuters/Mark Blinch

Lik Džejn Foster je stvorio čuveni Sten Li, a četvrti deo franšize se očekuje od 5. novembra 2021. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija