• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

22.07.2019

19:35

(FOTO) ON JE SADA STRAH I TREPET ZA VAMPIRE! Dvostruki oskarovac u rimejku popularne filmske franšize!

Kultura

(FOTO) ON JE SADA STRAH I TREPET ZA VAMPIRE! Dvostruki oskarovac u rimejku popularne filmske franšize!

Podeli vest

Navikli smo da gledamo Veslija Snajpsa u ulozi lovca na vampire iz filmova "Blejd", ali kao i mnoge druge filmove, i ovaj je zahvatila "manija" holivudskih rimejkova, u kostim poznatog lika će uskočiti dvostruki oskarovac Maheršala Ali

To znači da ćemo gledati novu sagu o polu-čoveku, polu-vampiru Blejdu, ali će ga ovoga puta bez Veslija Snajpsa, ali sve poznatiji Maheršala Ali je pomišljenju fanova idealno rešenje.

Foto: AP/Cristopher Katsarov

- Čast je što je pristao da tumači lik Blejda za nas. On je veliki fan ovih filmova i veliki fan ovog lika, pa je sve imalo savršenog smisla - rekao je na Komik-konu u San Dijegu Kevin Fidž, predsednik Marvelovog studija.

Foto: Reuters/Mario Anzuoni

Snajps je glumio Blejda u tri filma, a poslednji smo gledali 2004. godine - "Blade Trinitiy". Nije još uvek poznato kada će izaći prvi rimejk s Alijem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija