• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.08.2019

12:33

(VIDEO) NOVA TURSKA SERIJA SNIMA SE U BEOGRADU! "Istočna bajka" je samo početak umetničke saradnje Srbije i Turske!

Kultura

(VIDEO) NOVA TURSKA SERIJA SNIMA SE U BEOGRADU! "Istočna bajka" je samo početak umetničke saradnje Srbije i Turske!

Podeli vest

U prestonici je u toku snimanje televizijske serije "Melek - Istočna bajka", čija je izvršna producentkinja i u kojoj glumi naša Jelica Kovačević

Reditelj serije je Cem Akyoldas, a zvezda ovog TV serijala je Nehir Erdogan, koji igra Meleka, što na turskom znači "Anđeo".

Jelica Kovačević ističe da je čitav projekat ostvaren uz podršku Yunus Embre sa kojim je započela saradnju na drugim projektima - još jednoj seriji, kao i na filmu "Ruhlar".

- Saradnja sa US Yapim i TRT1 turskom nacionalnom televizijom je fantastična i koherentna, s obzirom na to da je veliki deo ekipe dosao iz Turske i da postoje razlike u načinu rada.. Velika satisfakcija je raditi sa drugim kulturama i uživati u procesu jedinstva umetnosti- priča naša glumica i producentkinja.

Foto: melek promo

 

Kovačević smatra da možemo da očekujemo da će se u Beogradu snimati još turskih serija.

- Radimo na tome i ovo je jedan veliki početak saradnje Srbije sa Turskom u pravcu sedme umetnosti. Maja Cenić je zaslužna za održivost i visoku standardizaciju i sa naše i sa njihove strane, a sa njom ovaj projekat je dobio visoku kotizaciju u svakom sektoru - kaže Jelica Kovačević.

ŠOK! AMERI prikazuju SRBE kao DOBRE MOMKE: Beograd centar zbivanja u novoj sezoni serije "SEAL Team"!

Glumica i izvršna producentkinja serije istakla je da je Beograd nadmašio sva očekivanja turske televizijske ekipe.

Foto: melek promo

 

Beograd je dao apsolutnu autentičnost i fascinantne kadrove. Ponosna sam na njega i njegovo bogatstvo u svakom pogledu i na celu ekipu iz Srbije koja je deo serije "Melek". Izvanredni smo profesionalci i intelektualno nenadmašivi- naglašava Kovačević i priznaje da je ženski deo turske ekipe imao zastoja u radu, jer su konstantno zagledane u muški deo ekipe.

Ebru producentkinja im je non stop govorila: "Prestanite da gledate, radite!"

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija