• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

19.08.2019

16:48

(VIDEO) POVRATAK "GOSPODARA SVEMIRA": Druga runda borbe Hi-mena i Skeletora

Kultura

(VIDEO) POVRATAK "GOSPODARA SVEMIRA": Druga runda borbe Hi-mena i Skeletora

Podeli vest

Serija će se zvati "Gospodari svemira: Otkrovenje" (Masters of Universe: Revelation) i nadovezivaće se na originalnu priču


Reditelj Kevin Smit najavio je da sprema novu animiranu seriju o "Gospodarima svemira" (Masters of the Universe) koja će se emitovati na Netflix-u.

Foto: Printscreen You Tube


Nova serija "Gospodari svemira: Otkrovenje" (Masters of Universe: Revelation), baš kao i originalna priča, biće bazirana na Matelovoj hit liniji igračaka, a prikazivaće popularne heroje poput Hi-Mena ili Skeletora.

Ona će se i nastaviti na "nerešene priče" iz serije "Hi-Men i Gospodari svemira", koja se emitovala između 1983. i 1985. godine, prenosi Deadline.


- Zahvalan sam Mattel TV i Netflix-u što su mi poverili ne samo tajne zamka Sive lobanje, već i celog dvemira. U "Otkrovenju" nastavljamo tamo gde je radnja stala, kako bismo ispričali epsku priču koja možda vodi konačnoj bici Hi-Mena i Skeletora - rekao je Smit.

Nije štedeo ni na obećanjima.

- Kada ovi likove ožive sa svim metal karakteristikama koje "Powerhouse Animation" može da dizajnira, "Gospodari svemira: Otkrovenje" će biti sve ono što ste želeli da vidite kao dete - dodao je on.

Na Netflix-ovom Tviteru pojavio se prvi poster ove serije.

 

 


- Rat u Eterniji počinje. Superstar reditelj Kevin Smit nastavlja priču originalne serije u "Gospodari svemira: Otkrovenje". Nove epizode ispričaće epsku priču koja možda dovede do konačne bitke Hi-Mena i Skeletora - dodali su oni.

Na ovoj mreži se takođe nalazi animirana serija "Ši-Ra i princeze moći" (She-Ra and the Princesses of Power), koja prati Hi-Menovu sestru Ši-Ru, ali dosada nema nagoveštaja da bi se dve serije mogle spojiti.                                                                                                                                        
Podsetimo, crtana serija "Hi-Men i Gospodari svemira" (He-Man and the Masters of the Universe) premijerno je prikazana 1983. godine, dok se na našim prostorima pojavila krajem te dekade.


Radnja serijala odvija se na planeti Eterniji na kojoj vladaju kralj Randor i kraljica Marlena. Njihov sin je princ Adam, koji glumi da je lenj, kukavica i neodgovoran poput svog tigra ljubimca Krindžera, kako bi sakrio svoj drugi identitet. Naime, mir na Eterniji je pod budnom zaštitom Čarobnice koja živi u zamku Siva Lobanja i čuva tajne koje bi mogle sve da unište. Da zaštiti te tajne, ona je Adamu poverila mač koji ga pretvara u Hi-mena, najmoćnijeg čoveka na svetu.

- Tako mi moći Sive lobanje, ja imam moć!

Upravo ta moć mu je potrebna da se bori protiv svog neprijatelja, čarobnjaka Skeletora, koji želi tron Eternije i večito napada zamak Siva Lobanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija