• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

22.08.2019

13:18 >> 18:28

AKO RAZUMEŠ PUTINA, ZNAŠ ŠTA SE DEŠAVA U SVETU! Snima se REVOLUCIONARNI film o ruskom predsedniku! KREMLJ JOŠ NIJE OBAVEŠTEN!

Kultura

AKO RAZUMEŠ PUTINA, ZNAŠ ŠTA SE DEŠAVA U SVETU! Snima se REVOLUCIONARNI film o ruskom predsedniku! KREMLJ JOŠ NIJE OBAVEŠTEN!

Podeli vest

Britanski “Kanal 4” sprema revolucionarni trodelni dokumentarni film o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, navodi se u saopštenju za javnost ove televizije

Film će sadržati intervjue sa ruskim predsednikom Putinom, kao i njegovim najbližim saradnicima, ali i arhivsku građu.

Izvršni producent Džejms Rogan osvrnuo se na uticaj ruskog predsednika, naglašavajući kako je bivši ruski agent uticao na globalnu politiku 21. veka.

- Da bi se razumelo šta se trenutno dešava u svetu, neophodno je razumeti Vladimira Putina- rekao je britanski producent, dodavši da serija ima za cilj da pokaže kako je njegova moć uticala na promenu modernog sveta.

(VIDEO) OVAKO JE PUTIN STVORIO SVETSKU SILU! Spasao Rusiju i postao JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH POLITIČARA NA SVETU

Fim će razmatrati kako je Putinovo lično iskustvo kao agenta uticalo na njegovu politiku, kako se moderna Rusija definisala kroz izdaju, ponos i bes, kao i kako su Putinove vrednosti uticale na ostatak sveta.

Film će se snimati u Rusiji, SAD-u i Evropi.

Međutim, uprkos najavama britanske televizije, portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da još nisu dobili nikakav zvaničan zahtev za intervju sa Putinom, prenosi TAS.

- Vladimir Putin ne zna ništa o tome, televizija još nije pokušala da organizuje intervju- rekao je Peskov.

Britanski Kanal 4 saopštio je da će se trodelna dokumentarna serija zvati "Putin: Ruska špijunska priča.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija