• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

13.09.2019

16:15

(FOTO) I DALJE PLENI! Naša glumica se na crvenom tepihu pojavila u otvorenoj haljini i ponosno pokazala višak!

Kultura

(FOTO) I DALJE PLENI! Naša glumica se na crvenom tepihu pojavila u otvorenoj haljini i ponosno pokazala višak!

Podeli vest

Lidija Vukićević važi za jednu od najzgodnijih dama na domaćoj javnoj sceni, koja i u šestoj deceniji ima izvajano telo, budući da redovno vežba i vodi računa o svom izgledu. Međutim, glumica ne beži ni od svojih nedostataka, niti pokušava da ih krije

Lidija Vukićević sinoć je sa sinovima došla na žurku koju je organizovao magazin "Hello", a za ovu priliku odabrala je dugačku svetlucavu haljinu, otvorenu sa strane, u predelu struka. Kroz pomenute proreze videlo se da Lidija na tom delu tela ima određeni višak, ali i da isti ne pokušava da prikrije, te da je ponosna na svoje telo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hellomagazinsrbija ❤️

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана 13. Сеп 2019. у 4:17 PDT



Glumica je dobila brojne komplimente za izgled, ali i za poruku koju je poslala i mnogim mlađim damama - da svoje telo treba prihvatiti sa svim vrlinama i manama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija