• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.11.2015

14:37

DECA GOVORE za sve likove u filmu o Snupiju i Čarli Braunu

Kultura

DECA GOVORE za sve likove u filmu o Snupiju i Čarli Braunu

Podeli vest

Dugo očekivani animirani film "Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D" biće premijerno prikazan u Beogradu 5. novembra u Sinepleksu u Delta sitiju, a istovremeno kreće u bioskopsku distribuciju širom Srbije, najavio je distributer "Megakom film"

Kuriozitet je da glasove za crtane junake u originalnoj verziji nisu dali glumci nego deca, pa je tako bilo i u sinhronizaciji na srpski jezik, koju je režirala Janja Maričić.

"Malo sam strepela, izazov je raditi sa decom, ali sam se prijatno iznenadila, snimali smo lepo i lako", rekla je ona na današnjoj konferenciji za novinare.

(VIDEO) HIT Snupi, Čarli Braun i Klinje u novom karaoke singlu

Kako je dodala, film je dirljiv i nežan, sa estetikom koja je verna starom stripu autora Čarlija Šulca. 

Nikola Ðorđević odabran je na audiciji da govori za Čarlija Brauna. "Meni se on baš sviđa zato što je dobar i iskren. Malo je povučen i stidljiv, a posebno mi se sviđa što mnogo voli svog prijatelja Snupija", rekao je ovaj simpatični učenik šestog razreda.

Godinu dana mlađa Ana Knežević, koja je dala glas za Lusi, izjavila je da joj je snimanje bilo zadovoljstvo jer je to zanimljiv posao. Lusi je opisala kao pomalo razmaženu devojčicu. "Voli da bude glavna, ali kada nešso počne završi do kraja i to mi se sviđa, a ima i svoju simpatiju", dodala je ona.

Danilo Milovanović (13) predstavio je Frenklina. "On je najbolji prijatelj Čarlija Brauna. Uloga je mala, ali zablista na kraju, kada nastupa kao voditelj na žurci", rekao je on.

Ovaj topao film, sa porukama različitim od onih kakve uglavnom danas nude akcioni hitovi, namenjen je mališanima, ali i odraslima koji se sa radošću secahju stripa iz svog detinjstva, ističu predstavnici "Megakoma".

ZASLUŽENO Snupi dobio zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Snupi, Čarli Braun, Lusi, Lajnus i ekipa Klinja prvi put se pojavljuju na velikom platnu na drugačiji način - animirani u 3D-u. 

Prema sinopsisu, Čarli Braun, najdraži i najsimpatičniji gubitnik, započinje svoj epski i herojski zadatak dok njegov najbolji prijatelj, voljeni bigl Snupi, kreće u poteru za svojim najvećim neprijateljem Crvenim Baronom.

Poslednji put na velikom platnu ova družina se pojavila još 1980. godine u filmu "Bon Voyage, Charlie Brown (And Don"t come Back!)" čiji je producent bio sin kreatora Čarlsa Šulca, Greg Šulc. 

Čarli Braun družina je uglavnom živela kroz strip čije je originalno ime "Peanuts" i koji u američkim novinama izlazi od 1950. godine.

Uz novi film restorani "Mekdonalds" pokrenuli su i novu liniju "Hepi mil" sa čak deset igračaka po likovima iz ovog crtaća.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija