• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.11.2015

14:32

DO MESECA I NAZAD Rajan Gosling kao Nil Armstrong

Kultura

DO MESECA I NAZAD Rajan Gosling kao Nil Armstrong

Podeli vest

Film zasnovan na životu slavnog američkog astronauta Nila Armstronga "orbituje" oko Holivuda od 2003. kada se kao mogući reditelj spominjao Klint Istvud

Prema pisanju sajta Deadline, projekat je nedavno ponovo aktuelizovan, uz predlog da se uloga prvog čoveka koji je kročio na Mesec poveri Rajanu Goslingu, a režija Demijenu Šazelu (Whiplash).

Film, koji će biti zasnovan na knjizi Džejmsa Hensena "Prvi čovek: Život Nila Armstroga", trebalo bi da se poklopi sa 50-godišnjicom spuštanja na Mesec. 

BILDERI NISU IN Ženski ideali: Rajan Gosling i Džejson Stetam!

Šazelovo ostvarenje stiže u vreme kada svemirska tematika beleži veliku popularnost u svetu sa filmovima kao što su "Marsovac", "Gravitacija" i "Interstellar". 

Holivudska fabrika snova ima u planu da snimi niz novih ostvarenja na temu svemira: "Pesindžers" u kom će se Dženifer Lorens i Kris Prat probuditi 100 godina pre vremena iz kriogenskog sna, "High Life" sa Robertom Patinsonom o kriminalcima koji prihvataju da budu zamorci međuzvezdanog eksperimenta i "Luna Park" sa Tomom Kruzom o grupi odbeglih naučnika koji pokušavaju da stvore bazu na Mesecu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija